Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique is onverantwoordelijk met Kleine Dre


Gisteren stond er nog een woedende buurvrouw aan de deur bij Monique. En vandaag kunnen we weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan een groep nare mensen die Monique de ex van Andre Hazes probeert aan te pakken.

Het zit zo. Monique plaatste onderstaande video op haar Instagram account waarbij haar zoontje Kleine Dre met een echte slang om zijn nek zit te spelen. Deze slang is totaal ongevaarlijk en er zit ook nog een begeleider bij.

Monique maakt nog een vergelijk met Freek Vonk. Ze zegt namelijk:

,,Nou Freek, ik denk dat je binnenkort een stagiair hebt!”

Maar een aantal mensen zijn woedend op Monique en vinden het onverantwoordelijk om kleine Dre met een slang om zijn nek te laten spelen. Monique krijgt het dan ook zwaar te verduren. Er wordt zelfs beweerd dat Monique een slechte moeder is.

Bekijk hieronder het filmpje en oordeel zelf.


53 Reacties

 1. Cisca

  Er zijn altijd mensen die denken; Hoera we kunnen haar weer afzeiken. Wat zullen ze blij zijn ! Ik persoonlijk zie niet wat er mis is met dit filmpje. Dit is een droom voor heel veel kinderen.

  • Corine

   Hoop dat jullie allebei even hard genoten hebben ❤

  • Stef

   Opvoeden wil voor mij zeggen dat het belang van je kind voorop staat. Maar om je kind met een slang te laten spelen zodat jezelf weer eens voor de derde keer op rij in de belangstelling komt, gaat mij toch echt te ver.

   • Sheila

    Wat een opmerking zeg die vrouw is door emotionele hel gegaan en is tot nu heel klassevol in alles hoe ze ermee omgaat en is een supermoeder .
    Zeg altijd handje op je hoofd en kijken ben je zelf perfect ?
    Neen dacht ik al 🙃
    Moniqeu ken ze niet persoonlijk maar altijd met haar zoontje bezig en niet met mannen zoals haar ex dus beetje krediet mag niet ?

  • Hendrica

   Cisca, voor het gemak zou je jezelf eens af kunnen vragen of het opvoedkundig verstandig is om een kind van 4 jaar met een slang te laten spelen. Daar schrijft niemand over, maar proberen wat krom is recht te praten.

  • Helemaal mee eens verbeter de wereld begin bij je zelf zou ik zo denken hebben niet genoeg aan zichzelf.

 2. ikkem

  Kind gebruiken om begeleider in te palmen en andersom begeleider gebruikt slang om moeder in te palmen. Natuurlijk is ze slechte moeder.

 3. Truus

  Een slang is een roofdier en is niet te vertrouwen. Daarbij is het een wild dier en hoort thuis in de wildernis. Maf wijf wat ze is. Wat nu als de slang de kleine André had aangevallen, wie was het dan schuld? Schei toch uit Monique. Daarbij, Sarah deed al cuppings voordat jij er mee begon. Dus wie kopieert wie?

  • Ed

   Heb je weer iemand die vinden dat je een dier niet mag houden,behalve wat zei leuk vinden,bv de huiskat,de rat en een konijn.
   Dieren horen bij mensen ,zolang deze al samen op de wereld zijn.
   Je hebt er voor te zorgen en te houden op een voor dieren aangepaste omgeving .
   Maar kom niet met een verhaal aan dat dieren wilde dieren zijn en hier niet thuis horen.
   De kat is ook wild dier,loopt dag en nacht buiten,eet ook alles op hoor ik nooit iemand over,nee de hond ,ook gedomesticeerd.

  • Annabella

   Ene Truus (die volkse naam zegt genoeg….🤣) sleept de geheel verboúwde en tot absurde proporties ópgespoten vml. drugs- en drankverslaafde Saar Soel er ‘leuk’ bij….🙄 Wat heeft dat domme wezen in hemelsnaam met dit filmpje te maken?! Bemoei jij je nou maar fijn met je eigen zaakjes, Truus!! Of ben je de werkster in huize Soel en heeft de stikjaloerse Saar je betaald om de beeldige Monique, die óók nog eens een fantastische moeder is, zwart te maken….?! 👁

 4. Lisa

  Dat is toch niet erg er zijn mensen die dat doen waar maakt iedereen zo druk om ….waarom laten de mensen haar niet eens met rust

  • Christina

   Lisa, laten we nu eerst eens beginnen met de vraag: wie zoekt de publiciteit? Ben je er achter? Dus je opmerking van laat haar met rust slaat dus nergens op.. Ja, en er zijn inderdaad figuren zoals jouw Mootje, die dit soort dingen doen omdat ze zelf graag in de publiciteit komen . Dat is het hele verhaal.

 5. Onbekend

  Nou ze is echt geen slechte moeder
  Waar bemoeien de mensen zich mee let op jullie zelf dr zat gewoon iemand bij

  • Carla

   Onbekend, waar we ons mee bemoeien vraag je? Dat favorietje van je zet dit soort dingen zelf op Instagram omdat ze zo nodig weer eens in de belangstelling wil staan. Dus wat wauwel je nou!

  • Fhj

   Laat ze Monique ze weten van jaloersheid niet wat ze moeten doen.
   Je doet t super en zal jou kind nooit in gevaar brengen.
   Heel veel kunnen een voorbeeld aan je nemen.
   Maarja mensen zonder verstand zijn interessanter maar laat ze eerst eens naar der eigen fouten kijken..

 6. Fatime

  Monique is helemaal geen slechte moeder. De slechte ouder Hier is flapdrol Hazes die niet eens omkijkt naar zijn zoontje alleen maar aandacht besteden aan zijn oh zo geweldige golddigger vriendin. Laat toch die vrouw met rust. Ze heeft al genoeg meegemaakt door haar egoïstische ex die alleen maar vreemdgaat. Die al maanden vreemd ging met die lelijk verbouwde golddigger Catherine duck. Echt walgelijk dat een geweldige moeder als Monique wordt afgezeikt door jaloerse mensen. Samantha de jong is een slechte moeder. En wat Catherine duck betreft ze is geen type stiefmoeder dus ben bang voor kleine André dat ze hem pijn gaat doen als hij wat wil van zijn vader. Catherine duck wil al het geld hebben van flapdrol Hazes zodat zij het uit kan geven. Ze leeft uit andermans zak.

  • Dorien

   Fatime, ik ga echt niet zeggen dat Monique een slechte moeder is want ik ken haar niet. Wat ik wel weet, is dat ze een vriendin heeft die op een smerige manier over anderen praat en waarvan ik zeker weet dat ze Sarah nog nooit ontmoet heeft . De verdachtmakingen die jij uit naar haar en hem komen waarschijnlijk voort uit het feit dat je zelf zo in en in verdorven bent.

  • ER

   Ik vind dat jullie alleen maar zeuren over monique laat haat even met rust .Het is haar kind.En trouwens er staat toch iemand bij ? Waarom doen jullie zo druk.?

  • zacharias

   Fatime, keurige omschrijving van jouw eigen – verdorven – mentaliteit.

 7. Gertie smolders

  Wat is daar nu bij
  Het kereltje wilt het toch zelf.
  En hij is er ook nog niet eens bang voor
  Moet je dan een kweezeltje van je kind maken
  Ik zie vaker dat ouders het kind zelf bang maken,waar zij zekf voor bang xijn
  En dan moet jou kind erook bang voor zijnwat een boelshit allemaal

  Mensen hebben altijd wat tezeuren hoe je je kind moet opvoeden

  • joke

   Oh wat een gezeik zeg, ze zoeken gewoon een stok om mee te slaan, laat die mensen toch met rust!!!!
   Zij valt ook niemand lastig toch??
   Wat een geouwehoer!!!

  • Diego Rolf

   Wat een gezeik. Deze slang is totaal ongevaarlijk. Wanneer het een hond of kat is hoor je niemand daarover. Terwijl een hond kan bijten en een kat flink klauwen. Deze slang doet niemand kwaad.

  • Buddie for life

   Had 45 jr geleden al slangen in ’n groot terrarium , waaronder ook zo’n grijze Rattenslang die handtam waren o.a. Konings-python max 150 cm waarmee ook de kinderen konden omgaan op ’n rustige respectvolle wijze , was alleen maar ’n gave ervaring voor hun , Go Dreetje , your Cool and easy-going .

 8. Wat een gezeik zeg ze zal heus wel weten wat ze doet ,,het is geen wurgslang !!!ze doet het in ieder geval 1000x beter als ze vaar… die ff laat zien hoe goed die is om 1 dag naar euro Disney te gaan met die andere kansloze neef van hem !!!

  • Wat een gezeik Monique is een hele goede moeder, Dre vind dit fantastisch, een ongevaarlijke slang met begeleiding, dat is toch stoer ,dit zullen veel kinderen prachtig vinden .ze gunt haar mannetje heel veel.

 9. Wiill

  Laat ze maar praten hoor, als het niet
  verantwoordelijk is dan doe jij zulke dingen niet. Kind is gelukkig en daar gaat het om..en je bent een goede moeder.er is iemand bij die dreetje begeleid .komt goed hoor schatje.

 10. Jolanda

  Er staan volwassen mensen bij die het begeleiden.kijk eerst het filmpje voor dat jullie wat zeggen.

 11. Belachelijk,dat er weer azijnpissers zitten te zeuren over Monique.Dat is een slangetje van niets,Freek staat erbij.Als dat kind het nou leuk en spannend vindt??Wat dan,hij kan ook gestoken worden door een wesp of van zijn fietsje vallen,je beschermd je kind voldoende,maar je kan ook een zeikerd worden.Als die onverantwoorde vader met hem naar de kermis of Eurodisney gaat,hoor je geen mens.Dus hou op met die kritiek op Monique,het slaat nergens op,het is allemaal jaloezie.Zet hem op Monique!!

 12. Samantha

  Leuk dat filmpje. André jr is dapper.
  Monique is geen slechte moeder👍
  Ze doet het geweldig als moeder zijnde
  Monique je bent een topper 😁😘

  • Nellie

   Ik ben het helemaal met je eens Samantha.👍
   Monique is een topper🌺 en dat klein manneke mag en kan tenminste kind zijn bij mama. 🐍

 13. Wat een onzin. Dit is absoluut niet gevaarlijk.
  Niet gevaarlijker dan een hond of kat aaien. Het blijven wel dieren!
  Als bioloog heb ik.a. met slangen gewerkt, dus ik weet waar ik het over heb.
  Het is blijkbaar leuk om Monique nu te. ‘bashen’. Daar moet ze zich niks van aantrekken.
  Andre is nu nog met Sarah ( voor zolang het duurt) en heeft zijn eigen leven. Monique en kleine Dre’ hebben ook hun eigen leven. Laat al die mensen toch met rust!

 14. E.J

  Wat een onzinnige reacties weer! Laat Monique met rust!
  Zij is een goede moeder! Beter dan zijn vader,die paait hem alleen met materialistische dingen. Liefde is wat anders!

 15. Melissa

  Wa t een jaloerse mensen zijn er toch,Monique doet het fantastisch!!!!

 16. Jeanet De Jonge

  Wat een onzin. Mijn kleinzoon had op jonge leeftijd ook een slang en/ of een spin I in zijn handen. Dat vinden ze hartstikke leuk. Monique niets van aantrekken. Je doet het goed.

 17. Yvette

  Hoezo onverantwoordelijk..? Ongevaarlijke slang met deskundige begeleiding erbij… Superleuk juist voor kleine Dré!

 18. S Groenhuijzen

  Hoera applaus voor al die zuurpruimen die niks anders hebben te melden.
  Wat zullen jullie een triest leven hebben…..
  Vertel mij nou eens waarom Monique een slechte moeder=
  Ze heeft een beter leven dan alle zuurpruimen bij elkaar,met hun gejank.

 19. Ruud

  Had je ook zo gereageerd als een andere kind hem om ze nek had, jullie moeten dat vrouwtje niet zo afzeiken. Want meneer dre is zo goede vader he, toen het kind ziek was en snuif koning niet te bereiken was. Rot op ga je eigen leven leiden in plaats met andere bemoeien, ze zullen gerust wel weten wat ze doen in het slangenhuis.

 20. Pita

  Denk dat de gene waar het dier van is wel weet waar hij mee bezig is .
  En iedereen die negatief praat kijk es in de spiegel je dee allrs perfect zeker..
  Oo omdat het bekende Nederlanders zijn moet je negatief doen bla bla nla

 21. Monique w

  Hoezo slechte moeder…. kan me geen betere moeder op het ogenblik aan wijzen met zulke jonge kinderen… nee hoor ze doet het geweldig… trotsnop haar en kleine dre💋💋
  Die slang is totaal ongevaarlijk… mensen hou nou eens op met zeiken over een ander…
  Verbeter de wereld en begin bij je zelf…
  Pffff

 22. yYsbrand

  Serpent is toch een ander woord voor slang? Toch logisch dan dat hij daar mee speelt.

 23. Heb geen oordeel hierover. Maar beste mensen zet niet alles op Social media want dan weet je hoeveel commentaar erop komt.

  • Marianne

   Wat een gezeik allemaal. Als ze met de klas van school naar zo’n slangenhuis of waar nog meer dieren zitten wordt er toch ook niet gezegd dat dat niet mag. Waarom wordt er toch altijd gezeurd over Monique. Volgens mij doet ze het prima en is ze een goede moeder. En mocht ze een fout maken, iedereen maakt fouten.
   Verbeter de wereld, begin bij jezelf.
   Ga zo door Mionique

 24. Els Nass

  Wat een gezanik zeg, monique doet echt niks om dreetje in gevaar te brengen. Daarbij is de slang niet giftig, en dreetje vind het prachtig. Daarbij wat een flauwe kul om freak aan de haak te slaan. Als jullie goed op de hoogte zijn heeft freak een vriendin. Monique je doet het goed.

 25. Anoniem

  Waar kunnen mensen zich al niet druk om maken zeg, laat mensen in hun waarde ze zal heus wel weten wat ze doet de slang is ongevaarlijk… het lijkt tegenwoordig wel of mensen geen leven meer hebben ze maken zich veelste druk om dingen wat een ander doet, kijk eerst naar jezelf al voorens je wat over een ander zegt.
  Laat Monique lekker met rust, en concentreer jullie liever op dingen die echt belangrijk zijn…

 26. Ik vind niet dat ze een slechte moeder is ze weet wat ze doet met kleine dre zal nooit haar kind in gevaar brengen dat is moeder instinct top wijfie monique

 27. Anja

  Kvind jammer dat jullie altijd zo negatief zijn eerlijk drë was lekker aan het genieten met de slang en hij was niet alleen Monique je doet dat goed zo doe zo verder meid 👍👍👍

  • Liza

   Als je eerst het filmpje kijkt hoor je dat er ook andere kinderen in de kring zitten misschien van school een dagje uit. En dat ze dat filmt en het erop zet wat maakt dat nou uit is toch alleen maar mooi om te zien hoe hij aan het genieten is . Snap sommige mensen niet die dan meteen een oordeel hebben dat ze een slechte moeder is .Ze doet het heel goed in haar uppie altijd is ze met haar kind bezig .Een top moeder ben je 👍👍

 28. Esther

  Als je nu eens een hoop onzin wil lezen, moet je deze commentaren maar eens lezen. Niemand weet wat voor een soort slang het is (ook onze zelfbenoemde bioloog niet), maar iedereen weet wel direct te vertellen dat hij ongevaarlijk is. En oh, oh, oh wat een goede moeder is het toch staat vandaag in de repeteerstand.

  • Buddie for life

   Als je de reacties goed gelezen had , zie je dat het ’n grijze (Europese /Russische) Rattenslang is die vooral leeft van muizen en hagedissen en in aanleg niet agressief is (niet als jij) Esther , dus hij wurgt geen Dreetjes en wordt volwassen zo’n 2 mtr , met duim-dikte dus maak je niet zo druk , hij is in goede handen .

 29. De Proost Tamara

  Zo negatief pffff !!!
  Heb ook zo 3 slangen in huis en 2 kids !!!
  Ze nemen deze ook vast, ook kleinere kids die bij ons op bezoek komen
  Dit soort is immers ongevaarlijk en heel vriendelijk !!!

 30. Sheila

  Hey, Monique is een super mama en klassedame dat is alles wat ik erop zeg, much love uit Antwerpen 😘✌

 31. Marcel

  Achterlijke mensen hier!
  Een hond/kat is gevaarlijker dan zo’n kleine slang.
  Trouwens mijn zoontje is ook gek op slangen!
  De meeste ouders schijten zelf in hun broek, laat deze geweldige moeder toch eens met rust en haar zoontje ook!

Plaats reactie