Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Martien Meiland heeft ruzie met zijn ex


In de nieuwste druk van Martien meiland zijn biografie zijn een aantal passages over zijn ex Daan verwijderd waar Martien al lange tijd mee in clinch ligt.

Martien beweerde namelijk eerder in zijn biografie dat hij niet het bed deelde met zijn ex Daan en dat Martien de relatie had beëindigd. Dit is nu compleet uit het boek verdwenen.

Zijn ex Daan liet al eerder weten dat het compleet onzin was dat ze niet het bed deelde en dat Martien hem gedumpt had. Volgens Daan was hij diegene die de relatie had beëindigd.

Een insider beweerd dat Martien de passages over Daan uit zijn biografie heeft verwijderd, omdat hij vreesde dat zijn ex naar de rechter zou gaan en daar had Martien geen zin in.


  1. Kitty

    Tja Martien is net een oud wijf alleen maar schreeuwen en krijsen wordt er zo moe van die man of vrouw wat het ook moge wezen het is enorm egoïstisch want heb jarenlang tegen Erica gelogen over geaardheid bah bah

  2. Janet

    De komedianten trekken voor ik alles voor het geld heb vele van zijn soort aan mijn bar gehad en mee geweest met stappen in hun bar maar nog nooit maar nog nooit zo een nagemaakte gezien terwijl ze in hun eigen omgeving zijn
    maar ja geld stinkt niet dus doen gewoon alles voor het geld zeg máar nette temeiers.

Plaats reactie