Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Ministerie overstag Claire Meiland mag weer in beeld


In de afleveringen van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland die tot nu toe zijn uitgezonden zien we Claire de 4-jarige dochter van maxime Meiland weer volop in beeld. En dat zag er maanden geleden wel anders uit, want toen mocht Claire van het Ministerie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) maar zes keer per jaar op televisie komen en daar baalde de Meilandjes van. Maar ook de fans waren hier niet blij mee.

John de Mol zei al dat hij dit zou aanvechten en blijkbaar is dit gelukt, want het Ministerie SZW heeft zijn besluit aangepast. Nu is de afspraak voor het in beeld brengen van Clair het volgende.

Wanneer een kind hoofdonderwerp van een item is, moet ontheffing worden aangevraagd. Dat kan maximaal zes keer per jaar.

Er is dus een kleine aanpassing gemaakt met betrekking tot de term ”hoofdonderwerp”. Dit stond er eerst niet in. En voor de makers van Chateau Meiland is hier makkelijk aan te voldoen, want Claire is eigenlijk nooit het hoofdonderwerp geweest van een aflevering van Chateau Meiland en mag dus nu altijd in beeld verschijnen.


 1. Mo

  Wat Goeeeeeeeeeed👍👍👍🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤣🤣🤣💐

 2. Mark Trutte

  Wellicht wordt binnenkort bekend gemaakt dat Martien Meiland en Mark Rutte een koppel zijn… WAT GOOOEEEED! Kunnen ze samen Wijnen, wijnen, wijnen!

 3. Linda

  Alles voor de roem en de poen en schijt aan het kind dat geen enkele inspraak heeft.
  Triest hoor, dat een kind moet zorgen dat de kijkcijfers omhoog gaan of anders voor de likes op social media.

  De fans in deze sporen ook voor geen meter. Mafketels.

  • Frida

   nou, nou wat een negatieve reactie zeg, wat weet jij er nou van! Je hebt wel negatief commentaar, maar blijkbaar kijk je toch naar de serie!

 4. Michael

  Wat een gezeur als je het niet wil zien andere zender maar dit zijn mensen met afgunst bha ik en mn vrouw hopen er nog lang van te genieten

 5. Rambo

  Kunnen ze al die Meilandjes niet voorgoed van de buis halen? 1e seizoen was wel leuk maar dan heb je het ook wel gezien 🤔. Wat een saai wijf is die Erica zeg en die Martien kan niks anders dan negatief zijn over anderen. Hoop dat ze nog een bunker kopen binnenkort, afgesloten van de buitenwereld.

Plaats reactie