Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie tussen Monique en buurvrouw


Monique de ex van Andre Hazes kreeg eerder nog kritiek te verwerken van de basisschooljuf van kleine Dre. En dat is blijkbaar niet de enigste vrouw die kritiek op Monique heeft, want Monique plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account en daaruit blijkt dat ze ook al ruzie heeft met haar buurvrouw.

De ruzie zou gaan om een steiger. Monique had in een eerder bericht blijkbaar iets negatiefs gezegd over de steiger van deze buurvrouw. Dit pikte deze buurvrouw niet en de volgende ochtend belde ze aan bij Monique en kwam ze verhaal halen.

Monique zegt er het volgende over:

”Gisteren poste ik deze foto met een grapje over de steiger aan de overkant. Deze wordt al jaren niet meer gebruikt omdat je anders wel hele natte voetjes krijgt. De eigenaresse van de steiger kwam vanmorgen aan de deur omdat ik haar steiger beledigd heb. ik moest lachen omdat ik daadwerkelijk nog niet eens een eend erop heb zien zitten de afgelopen jaren. De mevrouw is boos weggegaan en wilt dat ik mijn vorige post verwijder. Dat doe ik voor haar. Ze gaf aan dat ze inmiddels een vergunning heeft, waarvoor wilde ze niet zeggen. Ik denk voor een nieuwe steiger. Gezellig, kunnen we naar elkaar zwaaien. Ze zei ook nog iets over mijn honden dat die iedereen aanvallen. Die begreep ik niet gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.”

Hieronder de foto.


27 Reacties

 1. Kitty

  Asociale Monique laat de mensen eens met rust zelfs de buren moeten jou niet eng wijf

  • Liza

   Je hoort ze nooit klagen over niemand. En als ze een keer een grapje maakt krijgt ze commentaar raar volk en die juf moet ook niet zo moeilijk doen als haar zoontje dat mee wil nemen naar school laat ze toch is niks teveel hoor
   Je doet het goed

   • Gertie

    Liza, als jij asociaal gedrag grappig vindt, zou ik maar een bij mijzelf te rade gaan. Zulk soort handelingen geeft toch wel een bepaald niveau aan en de vraag is of jij hiertoe wilt behoren!

  • Eleonora

   Je mag Monique niet vergekijken met je zelf kitty .
   Jij hebt een tokkie niveau…… en zij is om door een ringetje te halen .
   Dus jank lekker verder stakker

 2. Erica

  Eerst de juf van Dre ten overstaan van de ouders van zijn klasgenootjes belachelijk maken, daarna haar buurvrouw voor de hele buurt voor schut zetten en nu met een huilverhaal komen?! Scheid toch uit meid!
  Even goed opletten en een beetje geduld hebben en je komt vanzelf aan de weet wie/wat Moni, Mon, Mootje is

  • Truus

   Juist Erica, dat was te verwachten met haar. Je kunt een kamper wel in een huis zetten, maar het gedrag verander je er niet van. Het is algemeen bekend dat mensen van het kamp de gewone mens betiteld als boer of burger en zijzelf zijn mensen van de reis. Over het algemeen zijn dit meer asociale en criminele mensen dan de gewone mensen. Dit is een feit. En haar asociale gedrag komt daar gewoon vandaan.

   • H. Vonderhose

    Wow! Dit is wel ERG kort door de bocht zeg! En dan laten we maar buiten beschouwing wie er in de genoemde gevallen gelijk had. Alleen domme mensen geven zulke kortzichtige reacties!

   • Dun Bosma

    Ja top gezegd hoor of gewoon niet . Kom zelf niet van het kamp maar om dan iedereen van het kamp weer gelijk over 1 kam te scheren chapeau hoor truuske kan je zelf weer zien van wat voor niveau iemand is die niet van het kamp kom.

   • Lisa

    Bah, wat een misselijkmakend vooroordeel @Truus. Jij bent het schoolvoorbeeld van een lomp, asociaal en kortzichtig persoon.

  • Ik vindt monique een top wijf ze weet wat ze wil. En ze mag toch best een grapje maken. En wat over school moeder horen hun kinderen genoeg eten mee tegeven. Mijn zoon heeft ook altijd 3 snee brood mee naar school. Wat is daar zo erg aan. Laat monique met rust . Ze heeft al genoeg mee gemaakt door die achterlijke dre junior. Hopt van de ene naar de andere. Gaat hij ook doen bij sarah let maar op. Ik vindt het knap dat ze zich zo staande houdt. En ze mag best voor zichzelf op komen.

   • Marjan

    Nog niet zo lang geleden stomdronken op een feestje en de boel onder gekotst, de juf van Dré die door haar werk een stukje opvoeding voor haar rekening neemt en als “dank” bij haar collega’s en ouders van de overige kinderen zo aan te vallen en binnen een paar dagen ook nog eens haar buurvrouw in de hele buurt belachelijk maken, wil je dit afdoen als een grapje? Het is nu toch wel heel erg duidelijk dat je tegen beter weten inpraat en dat je beter op kunt houden met dit soort gedrag goed te praten. Ze laat toch zien hoe zij is.

   • Gabriëlle

    Silvia, als de juf een advies geeft, moet je je afvragen waarom ze dat doet en niet in de openbaarheid brengen. En “wat meegemaakt met die achterlijke Dre” Vertel mij dan maar eens wat hij met jouw favorietje heeft meegemaakt. Daar is deze rubriek te klein voor.

  • Rocky

   Wat een gek raar gedoe ze hebben echt niks te doen die mensen……..goed gedaan Monique een grapje hoort er toch bij !!! En laat ze maar lullen
   👍

   • Desiré

    Sorry, je kunt bedenken wat je wilt, maar dit 100% asociaal gedrag en daar is geen speld tussen te krijgen.

  • Ik zit mij even op te vreten wat je daar schrijft,ERICA!!!NIET Monique heeft de juf te kakke gezet,maar de juf haar bij die ouders,om te zeiken over 3 sneetjes brood, Drenthe is in de groei en lust lekker 3 boterhammen,laat dat toch,hij eet en zij is een geweldige moeder,die goed voor hem zorgt,zijn vader is er alleen voor de lol en trekt er verder weinig aan,heb daar maar commentaar op. En waar slaat dat Moni,Mon en Mootje nou op met bijhorend slappe tekst? Jullie ,Kitty en Truus zijn ook schandalig,met te zeggen”Een kamper”ze is duidelijk geen zigeuner,ze verzorgt haarzelf en haar kind keurig,ze ziet er goed verzorgd uit,ze heeft veel artiesten als vriend,die haar roemen,mag het???Jaloerse wijven,BAH!!!Als er iets met een artiest gebeurd ,die bijv.een collega beledigd,dan hoor je niets van jullie soort types,want ach ,dat is een artiest!Ik vind persoonlijk en mijn man ook,dat Monique een leuke vrouw is en ik ben blij voor haar dat ,dat Kweetje Hazes en Rochel uit haar leven is,want ze is door die 2 schofterig behandeld en ze houdt haar hoofd hoog en ze werkt bij Flair,heeft een kinderkleding lijn en schrijft kinderboekjes.Dus houdt jullie zure commentaar voor je en wees niet zo jaloers,want dat proef ik ook!!Laat die vrouw rustig leven met haar kind en richt je pijlen op die Hazes clan die van Soelen met der 25 jaar,drugsverleden,tattoos en barbiepoppenhoofd,Dat is een zooitje!

   • Erica

    Acht, JOLANDA, dat jij misschien op dezelfde manier denkt als Monique en daardoor niet begrijpt wat ik bedoel, kan ik niet helpen. Ik wil het nog 1 maal proberen: als jouw buurman iets zegt dat jij niet begrijpt, vraag je hem netjes wat hij bedoelt en zet je dat niet – zonder iets gevraagd te hebben – direct op Instagram o.i.d Zo doe je dat als fatsoenlijke mensen. En over het plaatsen van beledigende foto’s moet je zelf nog maar eens nadenken. En verder haal je er van alles bij dat nergens op slaat en de laatste zinnen zijn ronduit schandalig. maar dat heeft misschien iets te maken met mijn openingszin.

    • Dun Bosma

     Ik weet het niet maar jij heb toch ook genoeg te zeggen over iemand die je alleen ken van tv??? Dus Monique mag niks zeggen over de lerares en de buurvrouw maar jij wel over Monique zelf nou nou als Monique dan geen klasse heeft dan ben jij volgens mij van het zelfde kaliber toch of ben ik dan zo slim of jij zo dom zoals van gaal zou zeggen!!

 3. John

  En wat z’n deze mensen toch jaloers op jou Monique .
  Gewoon belachelijk jaloers.

 4. Nou ik vind haar een geweldig mens wat jullie ook zeggen. Ik proef de jaloezie uit jullie verhalen. Bah bah en daarbij ze heeft haar bericht direct verwijderd. Maar je hebt altijd van die vrouwen die uit jaloezie alles roepen.

 5. Minous

  Mensen hebben tegenwoordig allemaal korte lontjes Kunnen niks meer hebben, gelijk beledigd Dit land is te vol ook , wekt irritatie op Geen gevoel voor humor meer, lach eens om jezelf

  • Helemaal met je eens Minous,met dat korte lontje tegenwoordig,je moet flink op je tenen lopen en uitkijken met wat je zegt en doet en dit bevalt mij totaal niet,want ik ben een eerlijk mens.Het land is zeker veel te vol en dat wordt per dag steeds meer.Ondanks dat mijn man doodziek is met 2 slechte hartkleppen en 2 dode nieren,niet meer te genezen,helaas en ik heb dagelijks pijn,door mijn nek en rughernia en reuma,proberen we wel van elke dag iets moois en gezelligs te maken.Dus ik erger mij kapot over die 3 boze,jaloerse heksen,die slecht over Monique praten,alsof zij schuldig is van wat er om haar heen gebeurd,belachelijk!!!

  • Peggy

   Mo vindt je altijd een topvrouw.
   Snap alleen niet helemaal waarom je een Buuf de gek aansteekt over haar steiger die niet zo luxe/mooi is als jouwe.
   Zij staat nu voor gek voor duizenden van jouw volgers.
   Laat mensen AJB in hun waarde. Misschien kan zij wel geen nieuwe steiger betalen? Zeg sorry en ga met een bos bloemen naar je Buuf. Ruzie is toch niet leuk?

 6. John is toch erg ken haar niet maar lijkt mij een lieve vroue

 7. GeenTruus

  Dan ben je inderdaad wel een echte Truus als je zo kortzichtig reageert zonder de feiten te kennen.

 8. Coby Spoor

  Vind haar een top wijf en een hele leuke en goede moeder voor Dre.
  Dus stop met zeiken en laat ze met rust.
  En een geintje kan blijkbaar tegenwoordig ook niet meer.

 9. Ik merk nog steeds dat er veel vrouwen op Mo af geven waarom jjaloers dat je er zelf niet zo uit zie maar meer als ma flodder en iedereen zal ook best wel eens mot hebben met zijn buurtjes .en Truus niet elke kamper over een kam scheren je mensen in huizen deugen ook vaak niet zijn ook welke bij begin bij jou dan hè laat iedereen in zijn waarde het leven is al kort.

 10. Wim de Vos

  Lieve Monique.
  Laat al die azijnzeikers maar lullen.
  Die hebben waarschijnlijk niets anders te doen dus willen je in een kwaad daglicht zetten.
  Blijf jezelf. Je bent een beeldschone vrouw en je zit in mijn hart.
  Dikke knuffel op je lieve gezicht en blijf hoe je bent.
  Doei toppertje 🌹🌹🌹

Plaats reactie