Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Froukje de Both woest op collegaPresentatrice Froukje de Both (48) en Eigen Huis & Tuin collega Hugo Kennis hadden een goede band met elkaar. Maar Froukje was niet heel blij toen haar collega Hugo haar per ongeluk filmde toen ze half ontbloot de visagie-ruimte binnenhuppelde.

Dat was nog tot daar aan toe maar Hugo deelde de beelden ook nog op zijn Instagram account en dat schoot Froukje in het verkeerde keelgat. Inmiddels heeft Froukje haar collega Hugo keihard teruggepakt.

Hieronder een screenshot van de beelden:

Deel deze juice!
 1. Jan K

  Is ook hufterig

 2. Silvia

  Dat is niet zo,n grote ramp in deze tijd
  Het zou mooi en Geweldig zijn al zou Hugo een keer frouwkje op de foto zou kunnen krijgen met een nieuw Kapsel, Een kapsel a 2021…i.p.v dat Oudbollig sluier gordijn wat al 25 jaar op der voorhoofd hangt.
  Dan zou heel Nederland blij zijn…

 3. Barbara Hellemons

  Waarom loop je ook zo halfnaakt rond !!??Je kunt een leuke pareo om je heen slaan,dus was het toch een uitdaging???

 4. Nelly

  Ja ik vind het maar een dom wicht,
  Ze hebben haar ook op de set met een andere vent.
  Tis dat ik Hugo graag zie koken, maar zie Frouwkje liever niet, ze kan niet eens fatsoenlijk de groente en uien snijden.
  Gr Nelly

  • Piek

   Helemaal mee eens, tegenwoordig draaien ze de camera weg als zij weer aan het stuntelen is. En dan staat zij daar een partij wijs te praten als of zij een 5 sterren kok is terwijl zij nog geen ui kan schoonmaken.

 5. Joan

  Bewust gedaan om in de picture te komen die Froukje, aandachttrekkerij.

  • Jacky

   Ik vind eerder het hautaine gedrag van Hugo Kennis storend. Hij doet alsof het programma alleen over hem gaat en is erg denigrerend naar Froukje. Misselijk gedrag.

Geef een reactie