Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie Frans Bauer en Gerard JolingGisteren waren Frans Bauer en Gerard Joling te gast in de talkshow van Humberto op RTL4 om het nieuwe seizoen van The Voice Senior te promoten.

Gerard en Frans zitten in de jury van The Voice Senior dus kennen elkaar goed, maar van een vriendschap was gisteren geen sprake. Want Frans werd keihard door Gerard aangevallen, omdat hij niet wilde vertellen of hij gevaccineerd is.

Gerard vond dit vreemd en zei dat artiesten een voorbeeld functie hebben. Dit schoot in het verkeerde keelgat van Frans en die werd boos op Gerard. Gerard probeerde door een grapje te maken de sfeer te verbeteren, maar dit grapje viel helemaal verkeerd bij Frans.

Gerard zei tegen Frans:

”Jij eet toch ook al dertig jaar bij de Chinees dan weet je ook niet wat er in zit en wat je in je lijft stopt.”

Maar ook Lee Towers die ook te gast was bij Humberto en aan de tafel zat begon Frans aan te vallen. Frans werd duidelijk emotioneel en voelde zich in een hoek gedreven. Humberto zag dat en greep in.

Achteraf heeft Gerard het nog flink aan de stok gekregen met Frans kregen we van een productieassistent te horen. Na de uitzending spraak Frans zijn collega fel aan en zei hij dat dit matennaaierij was. Gerard moest er niks van hebben en zei dat hij het standpunt van Frans niet begrijpt en dat hij mensen in gevraag brengt. Het lijkt er in ieder geval op dat de vriendschap tussen de twee nu voorgoed voorbij is.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

31 Reacties

 1. Hannie

  Waar bemoeien ze zich mee. Goed van jou Frans. Respect voor je

  • Lia

   Respect Frans…..heb je ff goed gezegd tegen die B artiesten!👍👍👍

  • Ilonka

   Die gerard vind zichzelf te geweldig. Naar mannetje geworden. Zelf zit hij te schijten en te boeren op tv en heeft het over een voorbeeld functie? Dat zegt genoeg over hem. Teveel naar zijn plastic kop geslagen

   • Ria van der Ham

    Waarom worden de besluiten van anderen niet gerespecteerd. Waar bemoeit Gerard zich mee?
    Hij vindt zichzelf heel wat. Bah!

  • Jan

   Frans
   Ik vind je een flapdrol worden in de voice. Altijd de kat uit de boom kijken of een ander drukt echt een reiziger geen risico nemen

 2. Suus

  Belachelijk die Lee en Gerard iemand zo pushen en voor gek zetten. Of hij gevaccineerd is gaat niemand iets aan.
  Heel goed dat Frans zich daar niet over uitlaat, dat is privé en iedereen bepaalt zelf wat ie hierin beslist.
  Daarbij..ook met vaccinatie kan je besmet raken en anderen besmetten. Dus vaccinatie is niet perse zaligmakend.
  Of Frans wel of niet gevaccineerd is, gaat ons niks aan. Geer heeft al 3x corona gehad en zelfs zijn 90+ moeder besmet. Hij hield zich voor vaccinatie al niet aan de maatregelen en had zijn huis vol visite op zijn verjaardag en ging gewoon regelmatig bij zijn ma langs. Ondanks zijn vele contacten met anderen.

  • Maxima

   Vergeet zijn vakanties niet naar Curaçao.
   Gerard is een aso gebleken en heeft geen recht van spreken.

  • Hanneke Spann

   Geer moet naar zichzelf kijken wat een naar en eng manneke is dat zeg. Jammer dat hij in zoveel pragramma,s zit dan gaat bij mij de knop om. En goed zo Frans sta op je strepen het gaat niemand iets aan, en dat in zo,n vrije land als nederland.

 3. GD

  Die Jolien moet moet niet met privé zaaken van andere bemoeien verbeter de wereld en begin bij jezelf

 4. Jettie

  Moet Frans dan een Willeke Alberti doen & iedereen uitkafferen die zich nog niet gevaccineerd heeft? Of zeggen dat ze dat moeten doen.
  Het is niet aan een artiest om de viroloog of huisarts te spelen!

 5. Gitty

  Vreselijke kerels die Lee Towers en Gerard Joling. Doe een normaal, dat belachelijke gepush!
  Respecteer andermans privacy eens.
  Dat zij zo’n open boek zijn, niet iedereen deelt alles met heel het land.

 6. merlin

  belachelijk,iedereen bepaald voor zichzelf en dan nog ook al vraagt iemand erom je hoeft het niet te vertellen,het gaat niemand niks aan….

 7. Susan

  Ik ga ook niet aan het hele land vertellen of ik wel of niet gevaccineerd ben, dat is privé en gaat niemand iets aan.
  Heel vervelende mannetjes die Joling en Towers, blazen altijd zo hoog van de toren. En iedereen moet doen wat zij ons opleggen.
  Totaal afgeknapt op die 2 arrogante kwasten!

 8. Fred

  Goed dat Humberto ingreep, al had hij ze al eerder moeten dimmen.
  Schandalig dat Joling er meteen vanuit gaat, dat iemand niet gevaccineerd is, als hij aangeeft dat dit voor zichzelf wil houden.
  Joling heeft totaal geen respect voor de coronaregels gehad en deed alles wat niet mocht. Nu ineens de heilige uithangen.

 9. Cisca

  Gerard Joling lacht iedereen uit of hij heeft ruzie met ze. Opgeblazen man is het.

 10. niessen

  Is prive en heb je niet naar te vragen,anders had hij t wel gezegd,Bemoeien,bah

 11. Margreth

  Frans heeft gelijk. Het maakt niet uit wat BNers doen. Je moet zelf beslissen. Die BNers maken zich veel belangrijker dan ze zijn en dichten zichzelf een “voorbeeldfunctie” toe.

  • Joke

   Frans heeft groot gelijk hij hoeft niet bekend te maken of hij wel of niet gevaccineerd is.
   Gelukkig heeft hij ook niet de sterallures die vele andere artiesten wel hebben.

 12. Hans

  Gelijk heb je Frans! Gaat blaaskaak Joling en andere BN-ers niks aan wat jij met je lichaam doet.

 13. Julia

  Weet je wat pas asociaal is Gerard Joling????
  Dat jij na je vaccinatie met iedereen op de foto ging, ongelofelijk!
  Pas na 14 dagen ben je beschermd, dus je hebt gezondheid van andere mensen in gevaar gebracht. Daarbij feestje geven met tig man in huis aan een tafel een halfjaar terug.
  Je hebt scheit aan iedereen & nu een ander beschuldigen. Je weet niet eens of hij wel of niet gevaccineerd is. Je oordeelt meteen, afgeknap op jou met je grote groffe mond.

 14. Ynez

  Volgens de nieuw ingevoerde privacy wet mag je niet vragen naar iemand’s medische status, dat geldt ook voor wel of niet gevaccineerd zijn. Je bent dus ook niet verplicht om te antwoorden. Volkomen terecht van Frans Bauer.

 15. Hugo

  Frans kwam hier om over de Voice te praten en niet over zijn standpunten en kennis van corona/vaccinatie of om het volk toe te spreken hoe dom of stom zij zijn als ze zich wel of niet vaccineren.
  Humberto had dit meteen moeten stoppen deze onzin en aanvallen van alledrie op 1 persoon.
  Dit is echt beneden alle beschaving en respectloos gedrag!

 16. Hidde

  Moraalridders ineens allemaal die Lee, Gerard en Frits, alle coronaregels zelf overtreden en dan iemand die alles wel serieus neemt zo aanpakken.
  Humberto, heel slappe hap deze nutteloze discussie te laten voortduren!

 17. J van der Heide

  Wie is Gérard joling helemaal?om iemand wie dan ook ter verantwoording te roepen ,Frans heeft gelijk dat het prive is, dat hou ik en velen met mij ook voor zich zelf .meneer joling schreeuwt hard maar kont niks zinnigs uit ,en als hij iets niet begrijpt gooit hij er een stompzinnige opmerking in ,laat iedereen in zijn waarde Gérard, ook jij met je spuit in je arm kan iemand besmetten.

 18. Pieta Streefkerk.

  Waarom dat geheimzinnig gedoe van Frans Bouwer over wel of niet een vaccinatie gehad. We hebben in een Pandemie gezeten en dit virus blijft.
  Heftig hoeveel mensen overleden zijn.
  Dit wil niemand meer meemaken.
  Als je alleen moet sterven zonder familie bij je.Denken de weigeraars daar wel eens aan.Mijn mening, iedereen moet gevaccineerd worden,verplicht!!. Als het land in een Pandemie zit. Onze buurman binnen een week overleden aan dit verwoestende virus.

  • Sandy

   Pieta jij hebt je duidelijk niet goed ingelezen, ook met een vaccinatie krijg je gewoon corona en kan je anderen besmetten.

 19. José

  De polarisatie in de samenleving begint zich inmiddels behoorlijk af te tekenen en de MSM geeft daar ruimschoots podium aan. Een grove schande hoe Frans Bauer door zijn ‘collega’s’ bejegend werd. Zo leer je je (showbiz) vrienden nog eens kennen… De (bijna) beschuldigende opmerking van Lee Towers richting Frans Bauer, dat hij een jaar zijn kleinkinderen niet heeft gezien, is van ongekende ongepastheid; alsof dit de schuld was van Frans Bauer !. Een excuus zou op zijn minst op zijn plaats zijn. Van het ongeleide projectiel Joling met zijn suggestieve praatjes hoef je geen excuus te verwachten, maar Lee Towers schat ik beschaafder in. Kom op Lee, wees een heer en bel Frans op !. Hij heeft n.l. niets verkeerd gezegd, alleen dat hij voor zich wil houden of hij wel of niet gevaccineerd is. Wat is daar mis mee ?.

 20. Fons

  Als je niet gevaccineerd bent heb je niets te zoeken in een programma waar meerdere personen bij elkaar zitten.
  Zeker ook niet bij optredens waar mensen komen die gevoelig zijn voor ziekten. Denk aan ouderen.
  Frans moet niet denken dat hij feilloos is, maar schijnbaar dat elk ander van deze afkomst er zo over denkt.

Geef een reactie