Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vreselijk groot drama voor Wilfred Genee


Eergisteren werd duidelijk dat de vader van Wilfred Genee was overleden. Wat er precies was gebeurd was nog niet bekend tot Johan Derksen gisteren in het begin van de uitzending van De Oranjezomer het woord nam en toen onthulde zich een werkelijk drama.

Johan liet namelijk weten dat de vader van Wilfred is overleden nadat hij zijn vrouw van de trap zag vallen en ze daar bewusteloos bleef liggen. De vader dacht dat zijn vrouw was overleden en kreeg toen op dat zelfde moment waarschijnlijk van de stress en de emotie een hartinfarct waar hij uiteindelijk zelf aan overleed. De moeder van Wilfred maakt het goed en is niet ernstig gewond door de val van de trap.

Hieronder het filmpje waar Johan het drama verteld wat Wilfred is overkomen:


  1. Fina

    Dat is echt tragisch In de eerste plaats ook voor zijn moeder

Plaats reactie