Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes liever op het strand dan werken in de theebar


Dat Rachel Hazes vaak niks anders doet dan vakantie vieren of feesten met haar schoondochter Sarah weten we inmiddels. Maar dat houdt haar niet tegen om dat ook pontificaal te delen op haar Instagram account.

Rachel plaatst namelijk onderstaande foto’s met de tekst:

“Heerlijk aan het genieten en woensdag nog meer familie.”

Rachel kan rekenen op een lieve reacties. “Zooo lekker”, schrijft Djarno en schoondochter Sarah van Soelen reageert met een hartje: “Heerlijk!”

Inmiddels weten we dat de theebar die ze pas heeft geopend in Amstelveen niet goed loopt. Daar was ze waarschijnlijk harder nodig dan op het strand van Barcelona. Daarnaast heeft haar zakenpartner Won Yip met wie ze de Theebar samen heeft opgezet net het restaurant Sushi Samba in Amsterdam aan het Max Euweplein moeten sluiten omdat het niet liep. Het verlies wat hij daarvoor zelf moet dragen is 3 miljoen euro.


22 Reacties

 1. Julia

  Veel plezier Rachel!
  Maar…Ohhhh schrik ervan, vergeten te fotoshoppen? Zie nu die gerimpelde leren huid pas echt goed, shocking! Filtertje eroverheen doen alsnog is een goed idee Rachel. Da’s beter!

 2. Vis

  Die hele familie Hazes moet gewoon eens helemaal uit beeld gaan want, ze hebben en, willen het niet door hebben dat we ze uit echt helemaal uit kotsen !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Geer

  Mag wel een anti rimpel crème gebruiken.
  Ze droogt te snel uit 😂.

  • Freddy

   Theebar is ze bijna niet, strand en bakken in de zon is haar werk.
   Ze is net zo’n gerimpelde hond..dagenlang zonnen en roken als een schoorsteen doet je geen goed Rachel.

 4. Fina

  Dat mens is een profiteur en mega onsympathiek

  • Katleen

   Ik ken haar alleen maar van foto’s. Jij zeker ook?! En wat je schrijft heb je zeker van horen zeggen.

 5. Het is makkelijk met geld strooien als je er zelf niet voor werkt of gewerkt hebt. Het uitmelken van Andre zijn dood is voor haar het enige doel in haar leven

  • Desiré

   Dan heeft zij tenminste nog een doel. Vuiligheid spuwen is jouw doel, als je zoiets tenminste een doel kunt noemen.

  • arnold

   Biggetje, heb jij enig idee hoeveel mensen geld verdienen aan het werk van overleden artiesten? Nee? Nou neem maar van mij aan dat dit er veel zijn. En bovendien is het werk van Andre de nalatenschap die Rachel als wettige echtgenote indertijd verworven heeft. En daar mag je mee doen, wat je wilt. Dus stop nu eens met het verkopen van zulke onzin

 6. E.J

  Lekker profiteren van andermans geld. Anderen laten werken en zelf de ‘ ‘mooie’ mevrouw uithangen!
  Wat een zielig iemand zeg!
  Z.s.m. uit de media!👎👎👎👎👎👎

 7. Cisca

  Bij de foto helemaal boven zie ik een eenzame verbittere vrouw. En op de andere foto zie je wat teveel zon doet. Ik vind het een nare vrouw. Wat ik dan zie en lees hoor. Op iedereen commentaar.

  • Richard

   Nou, het leveren van commentaar is een aantal personen op deze site ook niet vreemd. En moet je soms eens naar de inhoud kijken. Diep schamen is vaak op z’n plaats

 8. Femke

  Zijn hun echt zo fake als zowat alle andere “bekende Nederlanders “

 9. Casper

  Het onderwerp is toch de Theebar van Rachel? Waarom zie ik dan allerlei (stuk of 8) lullige commentaren over heel andere onderwerpen?

  • Jan Janssen

   Dat zijn allemaal vriendjes van Monique Westenberg, je weet wel. De Golddigger die in het huis van Hazes woont, terwijl hij nog niet eens met haar getrouwd was. Hij mag zich in de schulden steken en zij is lekker de kakmadam die er vrolijk op los flaneert. Haar kamp vriendjes mogen nu lekker losgaan, maar zo is het wel

 10. Jeannet

  Dagelijks foto’s van al haar uitjes, etentjes en strandleven in NL en Barcelona. Theebar is ze bijna nooit en heeft ze geen tijd voor daardoor, heeft ze alleen haar gezicht/naam aan verbonden. Mooi leven teren op André’s geld en nauwelijks een dag werken.

 11. Anja

  Helemaal mee eens! Ze is iemand die denkt alleen maar aan geld van Andree, wat ze meer kan maken door allerlei onzin te verzinnen!

 12. Gerard

  Jeannet en Anja, lees het commentaar van Arnold eens. Kijk, als je van jezelf niet wijs bent, kun je wel van anderen leren.

  • Noelle

   Ze heeft zo goed als nauwelijks in die theetoko gewerkt, loop er bijna elke dag meermaals langs naar mijn werk.
   Was gewoon een reclamestunt!

Plaats reactie