Utopia Nieuws βœ…

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah is heel emotioneel om Andre Hazes


Sarah de vriendin van Andre Hazes deelde een bericht op Instagram waarin ze verteld hoe ontzettend trots ze op Andre Hazes is, omdat hij 6 minishows heeft gegeven in 3 dagen.

Het zijn kleine shows voor een select gezelschap op de Amsterdamse zomer. Dat vindt plaats in het Olympisch stadion in Amsterdam voor een mannetje of 50. Het wordt georganiseerd door Nicolette van Dam en haar man. De meeste mensen in het publiek tijdens de optredens van Andre Hazes zijn allemaal vrienden en familieleden.

Waarschijnlijk is Andre ook weer trots op Sarah voor de kleding van AliExpress die ze promoot. Zo zijn ze beide hartstikke trots op elkaar.

Hieronder het bericht en filmpje wat Sarah op Instagram plaatsten:


32 Reacties

 1. Jan Janssen

  Maar de grote vraag blijft: wat voor werkzaamheden verricht Monique Westenberg nu eigenlijk? Neem aan dat ze toch niet voor eeuwig op de zak van iemand leeft, waar ze nog niet eensee getrouwd was?

  • Heb jij daar last van jij schijnt er veel moeite mee te hebben ze zullen alles wel geregeld hebben

  • John

   Jan Jansen je lijkt wel geobsedeerd door Monique.

   • Herbert

    Zelf denk ik dat Jan Jansen beter op de hoogte is dan het merendeel van de criticasters op deze site en vrij nauwkeurig weet hoe deze Monique in elkaar zit.

    • Yasmina

     Jan heeft zeker nog geknikkerd met haar vroeger haha dat hij alle ins en outs van haar Curriculum Vitae en werkverleden en -heden kent.

     • Esther

      Yasmine, als jij ook beter had opgelet, had je ook meer van haar geweten dan nu blijkt

  • Silvia

   Ga eens werken luilak Jan, jij bent 24/7 op deze sites bezig.

   • Gino

    Als jij dit denkt te weten dat Jan 24/7 op deze site actief i (ik betwijfel het) volg jij dus 24/7 deze site en dan geldt hetzelfde voor jou: ga aan je werk en denk voortaan eerst na voordat je iets zegt of schrijft.

  • Annoniem

   Had het huis al lang verkocht .gebeurt toch altijd bij Scheidingen?of ze koop Andre uit.dan moet ze dokken .alimentatie voor de kleine.en klaar
   Is zij meer dan een ander?? Ook zijzelf moet werk gaan zoeken.Deze wereld is geen luilekkerland

 2. Onbekend

  Kleuters zijn het zo veel vond ze dr niets aan alleen maar lol trappen

  • Wessel

   Onbekend, AndrΓ© zorgt met zijn optreden voor een blij gevoel en laat de mensen lekker losgaan en geeft ze een prettig gevoel. Is dus lekker constructief bezig. Jij daarentegen bent met je chagrijn alleen maar destructief bezig waaraan niemand plezier beleefd. Ja, misschien jijzelf omdat het jou het gevoel geeft van: zo, dat heb ik hem toch maar weer even lekker gezegd. Ik heb eigenlijk een beetje met je te doen.

 3. Irma

  Onbekend, wat ben jij toch een geinig gozertje. Word jij nou niet misselijk van jezelf?

 4. GabriΓ«lle

  WAT EEN MISSELIJKE OPMERKING OVER DIE KLEDING.

 5. Dorothy

  Dream on Sarah..’ voor altijd’ haha! AndrΓ© kent dat woord absoluut niet..meissie geniet ervan zolang het nog duurt.

  • Jenny

   Fijn dat je nog in sprookjes gelooft πŸ˜‰ veel geluk in de toekomst met je wild thing! Hoelang of kort die ook zal duren.

  • Ada

   Sjonge Sarah denk eens na maar dat kan je niet kleuterig gedrag daar ben je goed in maar misschien stoffen huishouden want dat gaat andre echt niet doen maar wees niet bang je hebt altijd nog hulp van je schoonmoeder

  • Liza

   Jij gelooft ook nog in sprookjes maar dat doen kleine meisjes he die zelf nog nooit hebben gewerkt geniet er nog even van want zal niet lang meer duren voor dat hij weer vertrekt omdat je overal bij moet zijn

   • Bastiaan

    Als jij weet dat die Sarah nog nooit gewerkt heeft, moet je haar wel goed kennen. Of roep je zo maar wat omdat je niets negatiefs kunt constateren en alleen maar wilt beschadigen?! Als dat zo is, fraai hoor!

 6. Sitah

  Snap niet wat AndrΓ© in zo’n niksnut als Sarah ziet, gaat elk optreden met hem mee om hem te controleren en heeft geen eigen leven en kan nooit meer eens alleen met zijn vrienden zijn, ga eens werken meid meer dan wat fotootjes posten op je instagram en voor die nepshop waar je voor poseert doe je zo te zien niet.
  Monique was de kostwinner de 1e jaren tijdens hun relatie. Wees eens iemand waar AndrΓ© ook trots op kan zijn!

  • Hugo

   Nu maar hopen dat AndrΓ© ook trots op jou zal zijn, op het gezicht zijn van die nep Ali Express-shop.

  • Frederique

   Sitah, toen Monique en AndrΓ© gingen samenwonen, had zij een topbaan, waarmee zij veel geld verdiende en dat was wel wat voor AndrΓ©. Toen ze vond dat de woonwagen wat te klein werd, heeft ze een huis gekocht en helemaal ingericht zodat AndrΓ© weer een dak boven zijn hoofd had. .En toen hij bij haar wegging wist hij dat Sarah van goede huize is, zodat hij zijn luie leventje rustig voort kun zetten. Heb ik zo je verhaaltje goed afgemaakt?
   Kijk meid, gevoel voor humor kan ik je niet ontzeggen, maar ga jij nu maar lekker koken want verstand van dit soort zaken heb je echt niet.

   • Myrtha

    Frederique als je goed leest zie je dat Sitah het juist net als jij voor Monique opneemt, dus heel vreemd dat je haar aanvalt. Ze vindt juist dat Sarah een voorbeeld aan Monique kan nemen en eens wat nuttigs moet gaan doen, zodat AndrΓ© trots op haar kan zijn.

 7. Johnny

  Jaajaaaa voor ALTIJD, geloof je het zelf Sarah. Binnenkort is ie je alweer zat, net als jouw familie. En gaat ie vrolijk verder feesten. Enjoy life Sarah zolang het nog duurt.

  • Fred

   Yeshhh en nu gauw een kind dan kan ie zijn feestleventje met vrienden weer oppakken en jij thuiszitten en voor kindje zorgen, zie je hem bijna nooit meer, huiselijk leven is zoooo niet zijn ding!
   Zorg dat je de sleur buiten de deur houdt, anders gaat ie verse grazen. Succes!

 8. Jilda

  Veel geluk meid…al weet je zelf ook wel dat als hij timmerman was je hem nooit zou willen.

  • Diederik

   Jilda, als je e.e.a. goed gevolgd had, had je kunnen weten dat Sarah meer in te brengen heeft dan AndrΓ©. Niet goed opgelet dus of verkeerd beoordeeld.

 9. Miranda

  Heel knap Sarah hoe je al zijn geblablaa gelooft, naΓ―ef meisje.
  Straks ook nog afkicken van je lieffie.

 10. Sjaan

  Trots op jezelf zeker dat je hem hebt gescoord en nu dankzij hem zelf ook een semi bn-ertje bent.

  • Annie

   Hahaha inderdaad! Een semi bn’r. Sara van snollen. Voor hoelang? Iedereen kotst ze uit. Nepwijf.

 11. Douwe

  Zo fijn om ineens een BN-er te zijn!! Hè Sarah.

 12. Levi

  Iemand die het bijv. in zijn/haar werk leuk doet en zich daarbij gelukkig voelt, gunt dit meestal ook aan anderen . Het tegendeel is ook waar en dat zie je aan bovenstaande reacties die echt nergens op slaan. Eigenlijk best zielig

 13. Harold

  Ja dankzij stiefpapa hè Diederik.

Plaats reactie