Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard is woedend op collega’s


Patty Brard is woedend op haar ex collega’s Marga en José. De twee willen namelijk een film uitbrengen over hun succesperiode in de Luv-tijd. Maar Patty is hiervoor niet gevraagd en kwam er ook pas later achter.

Ze wenste de twee eerst nog succes, maar achteraf is ze toch woedend op die twee omdat ze eigenlijk altijd proberen die Luv periode uit te melken zonder haar.

Evert Santegoeds zei er gisteren het volgende over:

“Vrijdag wenste ze de makers nog veel succes, maar inmiddels zit ze zich op die berg in Ibiza een beetje op te vreten, geloof ik”, zo opende Evert Santegoeds gisteravond het item in het entertainmentprogramma.

“Wat haar stoort, is dat Marga en José in wat mindere mate maar steeds bezig blijven met die tijd, zo zegt zij. Patty is doorgegaan en heeft een hele nieuwe carrière. Dat zouden zij ook hebben moeten doen. Zij blijven maar hangen in die Luv-tijd.”

Mogelijk zag ze het wel zitten als zij erbij werd betrokken, maar dat is niet het geval. 

“Gaat er dan iemand mij spelen? En waarom weet ik daar niets van?”, zo kopt Evert nog even de vragen van Patty in. Voor de SBS-presentatrice is het een kwestie van: eerst zien, dan geloven. “Patty zegt vooral ook dat het altijd met veel bombarie wordt aangekondigd, maar zoveel wordt er niet echt uitgebracht.”


 1. Peter van Dam

  ligt misschien aan Patty zelf, wie wil er met zo n arrogante feeks een film willen maken

  De dames hebben gelijk

 2. E.J

  Patty denkt dat ze heel belangrijk is! Ook bij shownieuws denkt ze dat ze het is met haar vreselijke trekjes!
  Stop toch en ga lekker met pensioen. De leeftijd heb je en Nederland wacht echt niet op je! Ibiza roept!

  • Susanna

   Patty geniet van ’t leven & maak je niet zo druk. Lekker loslaten en zen zijn, je bent miljonair sinds kort & hebt je dochter weer & een heerlijke woonplek op Ibiza.
   Als je zo’n droomleventje hebt, heb je toch niks meer te klagen?

 3. E.J

  Patty denkt dat zij zo belangrijk is! Bij shownieuws ook altijd aan het woord. Over iedereen commentaar. Behalve over zichzelf!
  Lekker met pensioen gaan,Patty! Naar Ibiza! Niet meer op de buis!

 4. Buddie for life

  De dames hebben minder “kansen” gehad om zich bijv. via roddelrubrieken over anderen , inkomsten te genereren . Jij raakt zelf in paniek als je geloost dreigt te worden van tv en laat zelfs ’n medisch team aan je sleutelen om r op te blijven . Nu wordt je nog rancuneus naar je ex-collegaatjes ook , gun hen ook wat van de cake , jij bent binnen , zou je sieren

 5. Jan

  Patty heeft gelijk, die andere 2 zijn heel doortrapt.
  We hebben het hier over een blonde manipulatieve heks (marga) die alles stiekum doet om maar te cashen en een geestelijk gestoorde vrouw die ook nog alcoholische trekjes vertoont. En met alle respect, Luv is toch al lang verleden tijd, alleen nog maar populair bij oude valse nichten.

 6. Klaas v

  Patty ga aub met pensioen, je bent al lang over datum, gun de jongere collega,s ook een kans

 7. Ron

  Patty ga je schamen heb je nog niet genoeg binnen geharkt gun je twee oude collega’s niet eens die paar kruimels???

Plaats reactie