Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Groot drama voor Willeke Alberti


Willeke Alberti is er kapot van maar haar jongste zoon Kaj zet door en gaat ook emigreren. Willeke haar oudste dochter Daniëlle heeft al met haar man in Italië, Australië en Mexico gewoond. Tegenwoordig verblijven ze in Griekenland. Die was dus al eerder gemigreerd, maar nu moet ze ook afscheid nemen van haar jongste zoon Kaj.

Kaj gaat namelijk met zijn gezin in Zuid-Frankrijk wonen. Nu blijft dus enkel nog zoon Johnny de Mol in Nederland over. En hij heeft zijn moeder beloofd dat hij in Nederland blijft wonen. Nu is het natuurlijk zo dat Zuid-Frankrijk en Griekenland niet heel ver weg is, maar Willeke is natuurlijk al op leeftijd en kwakkelt met haar gezondheid dus veel reizen zit er niet meer in.

Ze zal haar jongste zoon en oudste dochter en haar kleinkinderen dus een stuk minder gaan zien. Ingewijde laten weten dat Willeke er best wel kapot van is dat twee van haar kinderen niet dicht in haar buurt wonen.


 1. Cisca

  Dat zullen de meeste Moeders en Vaders niet leuk vinden helaas. Sterkte !

 2. Masha de Haan

  Maak er niet zo een drama van Willeke .Met face time kan je altijd bij ze zijn. Wees blij dat ze gezond zijn.

 3. Joke

  Zo is het leven nu eenmaal.Een drama ook niet kinderen moeten hun eigen leven leven

 4. Jettie

  Gezeur zeg, ze heeft geld & tijd genoeg om erheen te reizen en bij ze langs te gaan.

 5. Sylvia Wester

  De geëmigreerde kinderen en kleinkinderen van Willeke kunnen haar ook in Nederland gaan bezoeken, en logeren. Dan kunnen ze Johnny, hun broer ook zien. Vooral tijdens de Feestdagen, zoals met de Kerstdagen. Of tijdens Vakantiedagen. En cadeautjes meenemen voor oma. Een familie-feest in Nederland.

Plaats reactie