Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland eist eigen serie bij SBS6


Een raar verhaal over Maxime Meiland kwam ons ten gehore. Eerder lieten Martien en Erica Meiland weten tijdelijk te willen stoppen met Chateau Meiland omwille van hun gezondheid.  Ze wisten alleen nog niet of ze een seizoen wilde overslaan om even hun rust te pakken of dat ze helemaal gingen stoppen met Chateau Meiland en dat het wellicht in een andere vorm terugkomt.

Als Martien en Erica tijdelijk zouden stoppen met Chateau Meiland denken wij dat Maxime het met haar gezin dan tijdelijk overneemt in combinatie met Montana en haar winkel.

Maar nu kregen wij dus te horen dat Maxime sowieso een eigen serie wil of Martien en Erica nou gaan stoppen dat maakt haar niet uit. Ze wil een eigen serie met Leroy en dit heeft ze heel duidelijk gemaakt bij SBS6.

Wat op zich heel vreemd is, want het lijkt ons veel minder leuk om naar te kijken als enkel Maxime en Leroy te zien zullen zijn in een eigen serie. Dat het wellicht tijdelijk is als Martien en Erica even een seizoen pauze nemen begrijpen we, maar dat Maxime echt een hele eigen serie wil naast Chateau Meiland als haar ouders gewoon doorgaan begrijpen we echt niet. Het zal vast een geldkwestie zijn. Maxime zal vast meer geld krijgen als ze een eigen serie heeft al krijgt ze nu al een heel aardig bedrag voor haar rol in Chateau Meiland.


18 Reacties

 1. Meulenberg

  Dat die stomme aan dacht trekkers lekker opzouten niemand wil dit nog zien zijn wel klaar met de hele familie meiland

  • Maxim krijgt het beetje te hoog in de boll het wordt tijd voor weer een mooie serie of soap en zei mag verdwijnen alle soaps gaan en dat gezeik met die familie is wel leuk geweest is even leuk maar het stinkt nu naar eigendunk vooral met die domme wissen eerst meer geld nu eigen nu eigen. Serie rot tog op zo doorgaat denk ik alle kijkers gaan zappen naar ander station daag maxim

 2. Wil Oostveen

  Nou dan kijk ik niet meer want het gaat om Martien daar kan je om lachen . Aan Maxime kan ik me erg storen

 3. Annoniem

  Raar mens is het .Trekt alle aandacht naar haar toe .geef mij haar zus maar

 4. P.leenders

  Weg met het zootje en vooral maxzien met haar oplicht praktijken van de kleding lijn en dan ook nog een baby kamer bij mensen maken met haar twee linker handen Nederland is er klaar mee kost veel geld laat ze er maar voor gaan werken

  • Ger Ramakers

   SBS6 zal toch niet zo dom zijn om haar een eigen show te geven. Daar zit niemand op te wachten.

 5. J. Katoen

  Hahaha, wie denkt ze wel dat ze is? Ze zwemt mee op haar ouders, maar zelf is ze een grote aanstelster en ze is respectloos naar haar ouders toe. Ik heb medelijden met leroy. Hij wordt in een huwelijk gemanipuleerd. Hij wilde nog wachten, maar nee, haar wil is wet. Wordt eindelijk eens volwassen, maxime!

 6. Zara

  Het is een naar verwend kind, wellicht zijn we allemaal een beetje klaar met die familie Meiland, en al helemaal met dat wicht Maxime. Ik zou beslist niet kijken mocht SBS6 besluiten haar een serie te geven. Zit niet te wachten op domme TV.

 7. Joke

  Ze kan zoveel eisen maar daarom hoeft men het haar niet te geven .
  Zou maar eens een toontje lager zingen .Ga maar eens werken net als je zus.

 8. Leo

  Wie denkt Maxime Meiland wel niet dat ze is .Het enige wat ze kan is parasiteren op het succes van haar ouders .
  Laat ons eens eerlijk ze verkoopt minderwaardige kleding en niet meer dan dat .
  En dat andere programma samen met haar zus was ook een gigantische flop
  Ze zal het geld hard nodig hebben denk ik zo .
  Als ze geld krijgt om Leroy te verlaten dan denk ik dat ze dat zal doen

 9. Connie

  Is echt niet te hopen, 1 familie Meiland en 1 familie Gilles op de
  televisie is al erg genoeg.

 10. Truus

  Opzouten maxime, de serie draait echt niet om jou hoor het draait om je ouders en jij bent maar bijzaak ,wat denk je wel dat je alles krijgt wat je vraagt ??? Weg wezen dus en ik denk dat er niet veel mensen zullen kijken als jij een eigen serie krijgt ,😡😡😡😡😡😡😡bah bij jou draait alles om geld geloof ik ,,

 11. Fina

  Irritant wijf Echt erg Kan eigenlijk niks en heeft een eigendunk van hier naar Tokio Lui ook nog Profiteur en oplichtster met haar nep kleren Medelijden met die Leroy Die wordt geheid gedumpt als er wat beters, financieel, langs komt

Plaats reactie