Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Giel Beelen heeft zich vreselijk lelijk verbrand


Dat Giel Beelen vaak gekke dingen doet weten we inmiddels. Zo liep hij laatst nog over glas met blote voeten. Inmiddels is Giel ook geen vrijgezel meer hij heeft namelijk een 17 jaar jongere vriendin aan de haak geslagen. Waarschijnlijk was zijn vriendin er even niet bij om op Giel te letten, want Giel is lelijk verbrand in de zon terwijl hij rustig een boek aan het lezen was bewijst de onderstaande foto. Het waren vooral zijn vetrollen die de zon te pakken kreeg en dat resulteert in onderstaand onsmakelijk resultaat.


 1. Buddie for life

  Gelukkig zag ik dit (onsmakelijk) beeld ruim na m’n maaltijd en skip morgen mijn broodje kreeft ook maar ff .

  • Wat een onsmakelijk persoon is dat. Een 17 jaar jongere vriendin en er dan uitzien als een gekookte zwerver. De kappers mogen weer werken hoor evenals de schoonheidsalons voor een wat van je borsthaar

 2. Buddie for life

  Heb je trouwens ook haar op de tanden Giel ?

 3. Jan Janssen

  Daarom…. Blijf van de drugs af. Anders krijg je dit.

Plaats reactie