Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem doet schokkende onthullingMaarten van Rossem liet eerder weten dat hij gaat stoppen bij de Slimste Mens. Dit zal zijn laatste seizoen worden. Dat was natuurlijk al schokkend nieuws, maar in een interview dat Maarten gisteren gaf deed hij nog een opvallende onthulling.

Maarten zei namelijk in het interview dat hij een echte kinderhater was. Hij moest echt niks van kinderen hebben. Opvallend want Maarten is natuurlijk zelf vader.

Hij wilde zelfs geen neefjes of nichtjes over de vloer hebben. Hij vond dat maar vervelende en schreeuwerige kinderen. Maar zijn vrouw Winnie waar Maarten al 52 jaar een goed huwelijk mee heeft wilde wel kinderen.

Dit bracht Maarten dan ook in een spagaat. Gelukkig wilde zijn vrouw niet meteen kinderen ze wilde eerst nog carrière maken. Maarten had dan ook uiteindelijk 5 jaar de tijd om zich voor te bereiden op kinderen, maar dat was nog steeds even slikken voor Maarten. Uiteindelijk is Maarten toch overstag gegaan en hebben ze samen kinderen gekregen. Maarten is nu inmiddels helemaal om en vindt kinderen geweldig.

Hij zegt er het volgende over:

,,Maar achteraf moet ik zeggen dat ik als kinderhater volledig ben omgeturnd. Ik vind kinderen hartstikke leuk, terwijl ik er geen moer van verwachtte.”

Geef een reactie