Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Giel Beelen heeft nieuwe vriendinDe 43 jarige radio dj heeft de 17 jaar jongere Romy aan de haak geslagen. Romy is model en werkt ook bij de radio. Het is niet bekend hoe de twee elkaar kennen, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met Giel Beelen zijn nieuwe levensstijl. Giel probeert namelijk zo gezond mogelijk te leven en zit ook helemaal in de meditatie en yoga. Romy is hier ook fan van is te lezen in haar profiel op Instagram.

Hiervoor had Giel Beelen nog een kortstondige relatie met Malou. Malou was Giel zijn date toen hij meedeed aan het programma First Dates Vips.

Hieronder de foto van Giel en zijn nieuwe vriendin Romy.

Deel deze juice!
  1. ikkem

    Zou hij, bijvoorbeeld als callcenter medewerker de 17 jaar jongere Romy aan de haak slagen?

Geef een reactie