Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter R. de Vries: ‘2.000 euro voor cursus Lil Kleine, domme mensen’Er was natuurlijk al veel heibel over Lil Kleine, omdat hij zijn vriendin Jamie Vaes kort en klein sloeg. Maar nu wordt hij ook neer gezet als een soort oplichter.

Lil Kleine biedt namelijk cursussen aan van 2000 euro per stuk waarin hij verteld hoe je succesvol kunt worden. Veel cursisten die een cursus hebben gekocht zeggen dat de gehele cursus nergens op slaat en je werkelijk waar niks leert. Ze willen nu hun geld terug en spannen een rechtszaak aan.

Gisteren gaf Peter R. de Vries zijn ongezouten mening hierover. Dit is wat Peter zei:

“Als misdaadverslaggever zeg ik weleens, als ik zaken op mijn bureau krijgt: Mensen willen bedrogen worden soms. Hierbij denk ik ook wel een beetje: wat verwachten mensen nou? Wie gaat er nou 2.000 euro betalen voor een opleiding van deze man?! En daar ook nog geld voor lenen!”

“Die personen hebben dan ook wat te weinig opleiding gehad volgens mij, dat ze dat doen. Je zou ook kunnen zeggen: ze hebben een heel dure les geleerd.”

Tja we kunnen Peter hier geen ongelijk in geven. Overigens is Lil Kleine niet de enige die zulke cursussen aanbiedt. Ook Ali B. en rapper Boef doen dit. Dus was je van plan om een cursus te kopen van Lil Kleine, Ali B of rapper Boef doe dit niet. De enige wie beter worden van die cursussen zijn diegene die ze verkopen.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading


  1. ikkem

    Cursussen van domme voor domste.

  2. Beste Peter in nederland en vooral nederlander zijn best wel naive mensen een marokaan ook al is hij analfabeet is sluwgenoeg om niet in zo.n valstrik te vallen
    met andere woorden edecatie zegt niks over intellegentie ..voorbeeld .neem nou baudet de ezeltje hij is heel intellegent maar hij heeft zijn partij compleet gesloopt hij heeft geen vijanden nodig ..er zijn mensen die niet zo intellegent zijn masr hebben wel een visie en weten met elke stap die ze doen de gevolgen ervan en beteiken hun doel ze gebruiken hun boeren sluwheid en gezond verstand ze zeggen niet wat ze weten..maar weten wel wst ze zeggen

Geef een reactie