Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen deelt schokkend verhaal


Johan Derksen deelde gisteren een merkwaardig verhaal in het programma ”De Oranjezomer” op SBS6. Johan liet namelijk weten dat een zanger die hij kent was gevraagd voor het SBS6 programma ”We Want More.” Dit programma is een zangwedstrijd waar de winnaar uiteindelijk 100.000 euro wint. Andre Hazes zit in de jury van dit programma.

John de Mol kwam persoonlijk naar Johan Derksen toe om te proberen hem te overtuigen dat zijn zingende vriend mee moest doen aan het programma. Johan en de zanger weigerde uiteindelijk om mee te doen aan het programma.

Maar Johan beweerde hierna dat John de Mol tegen hem had gezegd als de zanger mee zal doen hij er wel helaas in de 2e ronde uit gaat. Want deze dikke oude man kan natuurlijk niet als winnaar uit de bus komen, aldus Johan. Hij beweert dus dat het hele programma doorgestoken kaart is en dat de winnaar al bekend is voordat het programma begint. Overigens beweerde Johan ook nog dat The Voice of Holland en al die andere zogenaamde zangshows doorgestoken kaart zijn.


 1. Rob

  Ik kan dit bevestigen paar jaar terug werden wij als band gevraagd mee te doen en werden ons ook 2 ronden toegezegd, en daarna werden we echt beoordeeld

 2. Joke springveld

  En het klootjes volk kijkt naar zulke tv programma’s.
  Nou ik gelukkug niet.🤔

 3. Gonny van der Leek

  Ik ook niet

Plaats reactie