Gerard Joling zat gisteren in de talkshow van Humberto Tan om zijn EK-liedje te promoten. Maar Gerard pakte ook zijn moment om Sander Lantinga die ook aan de tafel zat te complimenten voor het commentaar tijdens het songfestival. De Radio 538-dj verzorgde namelijk tijdens het afgelopen Songfestival samen met Cornald Maas het commentaar.

Gerard:

“Jij ging er echt fantastisch doorheen. Ik was elke avond bij Beau en moest alles bekijken, dat was enig. Jij was echt humor. Die Cornald is natuurlijk een hartstikke aardige man, maar die weet alleen alle datums uit zijn hoofd en elk jaar, maar voor de rest heeft hij humor als een oorwurm die man. Maar jij was echt top!”

Sander zei hierop:

“Nou, ik vond het fijn om samen te werken en we vulden elkaar goed aan. Het was heerlijk ook om van hem het hele festival te leren en mee te maken. Ik heb echt genoten, ja.”

Cornald die ook naar de uitzending van Humberto zat te kijken was woedend op Gerard. Cornald deelde op zijn beurt weer een sneer van iemand op Twitter naar Joling toe.