Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg uit de kleren


Monique de ex van Andre Hazes heeft het de afgelopen tijd heel moeilijk gehad. Zo gaf Rachel Hazes laatst nog aan dat ze maar niet begrijpt waarom Monique geen contact wil met haar. En uiteraard ook Andre Hazes doet vaak hele pijnlijke uitspraken over Monique. Zo zei hij laatst dat de schuld van de breuk toch echt bij Monique lag. Monique deelde zelf recent ook nog een schokkend verhaal ze werd namelijk in een eerdere relatie fysiek en mentaal mishandeld.

Zo te zien lijkt Monique nu gelukkig alle negativiteit achter haar te hebben gelaten. Zo verscheen er vandaag wel een hele pikante foto van haar. Op de foto is Monique namelijk te zien zonder bovenkleding.

Monique poseert op de foto voor het magazine Talkies. Onder de foto schrijft de redactie dat ze het unaniem eens waren dat Monique een podium verdient. ,,Onze interesse in deze bijzondere vrouw was al jaren geleden gewekt en nu willen we juist haar kracht en doorzettingsvermogen vieren door haar dit podium te bieden.”

Monique krijgt heel veel complimenten van fans en bn’ers in de reactie’s onder deze foto. Hieronder de desbetreffende foto waar het allemaal om te doen is:


 1. Anja

  Monique heeft een top figuur en ziet er super uit dat kun je van de heks van een ex schoonmoeder niet zeggen die is alleen maar jaloers op Monique anders niet !!!! Zo en dit vind ik er van
  Mag ook is gezegd worden
  En gelukkig leeft Monique haar eigen leven zo moet ze ook door gaan super Monique!!!

  • J.

   Echt een knappe en mooie vrouw hoor ,vergeleken wat hij nou heeft !!!

   • BoB

    André is zelf ook lelijk, dan is zijn vriendin ook zo lelijk als de nacht volgespoten met allerlei rotzooi. Zal me niets verbazen dat ze een ventiel bij haar onder lichaam heeft zodat je haar bij kan spuiten als ze inzakt……

 2. Helemaal mee eens en hopelijk gauw een lieve man en bonuspapa van kleine dre want die wordt nu weer alleen gelaten door zijn papa, echt zo zielig wat hij de kleine aandoet

Plaats reactie