Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Maxime Meiland is woedend op KLM


Eerder lieten wij al weten dat Maxime, Erica en Martien Meiland in Milaan waren voor de opnames van een nieuw programma. Nu blijkt dat de terugreis naar Nederland niet zo vlekkeloos is verlopen.

Maxime laat namelijk weten dat ze haar telefoon vergeten is in het vliegtuig. Ze kan inmiddels zien dat haar telefoon nog steeds in het vliegtuig ligt en inmiddels heel Europa doorkruist. Maxime zegt hier het volgende over:

“Wij zijn heerlijk op vakantie maar door de drukte vergeet je wel eens wat. Dit keer vergat ik mijn telefoon in het vliegtuig… Hij heeft al reisjes gemaakt van Polen tot Lyon, want KLM wil hem helaas niet in het vliegtuig zoeken.”

Nu heeft Maxime al verschillende keren de KLM gebeld maar zonder succes. Maxime is nu woedend dat de KLM haar probleem niet serieus neemt. Volgens Maxime is het namelijk niet zo moeilijk om na te gaan welke stewardessen op dit moment op het vliegtuig zitten en deze te bereiken.

Volgens de hoofdredacteur van de Story zit het verhaal iets anders in elkaar. Maxime zou namelijk divagedrag hebben vertoond tijdens de vlucht van Milaan naar Amsterdam en dat is verkeerd gevallen bij de stewardessen.

Toen ze de telefoon van Maxime vonden hebben ze die in een opbergvakje van de crew gelegd en die blijft daar liggen totdat iemand aan de nieuwe crew aangeeft dat die telefoon van Maxime is.

Of Maxime niet al genoeg aan haar hoofd heeft. Laatst nog nam de biologische vader van Clair contact met haar op na jaren. Daar was Maxime behoorlijk van geschrokken.


19 Reacties

 1. Joke

  Inderdaad vertoont Maxime al langere tijd diva gedrag en niet iedereen hoeft naar haar pijpen te dansen.Langzaam begint de fam Meiland ook de wekker gaan

 2. Rob

  Wat is het ook een dom kind zelfs nog dommer dan iedereen denkt en dan ook nog boos worden op een ander.

 3. Wen

  Eigen schuld dikke bt je moet ook zelf alles checken of je alles bij je hebt voor dat je het vliegtuig verlaat niet KLM de schuld geven l. Heb jullie nooit gemogen met jullie programma’s maar doe gewoon dan doe je al gek genoeg jullie zijn geen divas en dat zullen jullie nooit worden

 4. Cor D

  Waarom krijgt dit soort een podium ?

 5. Esther

  Ze waren leuk, helaas is dit niet meer het geval, ze vinden zichzelf geweldig en denken nu maar als te kunnen maken zeggen en doen, ik kots een beetje van ze inmiddels…😝

 6. Daan

  Waarom aandacht voor dit oliedomme wijf?

 7. Sebastian

  Wat een vreselijk nepfiguur is die Maxime. Een beetje meeliften op het succes van haar vader en vervolgens verwachten dat iedereen voor haar in de houding springt. Ga wat zinnigs doen… een cursus aardrijkskunde bijvoorbeeld, dan weet je bij het volgende tv programma misschien wél waar Zweden en Noorwegen liggen.

  • Fina

   Als er een dom dommer domst wedstrijd komt krijgt zij vast de gouden plak Ook bij de strijd om de titel van irritantste muts zou ze scoren

 8. Jettie

  Sowieso dom om je telefoon in vliegtuig te laten liggen natuurlijk. Zij is ook zo chaotisch. Van KLM verwacht je wel wat meer service, bij elke vlucht wordt alles gecheckt in vliegtuig & netjes neergelegd bij alle zitplaatsen. Als ze haar stoelnummer hebben kunnen ze zo gewoon eventjes kijken & hebben ze de telefoon in een paar minuten teruggevonden.

 9. Olaf claessen

  Idd niet erg netjes van KLM. OOK AL HAD ZE DIVA GEDRAG!!! Dat hebben zo veel mensen.

 10. Caroline en Nadege

  Wat vind ik dit toch een vreselijk verwend, aanstellerig en arrogant kind, BAH!
  Volgende week vast wel weer een nieuw jankverhaal over de ECHTE vader van dat arme kind dat de inzet geworden is van haar zucht naar aandacht. Vies ding dat ze is.

 11. Johan

  Ik weet op zeker dat KLM voor kwaliteit gaat en dat niemand dergelijke items onder water houdt. Mooi makkelijk om je handen in het onschuld te wassen en denken dat een ander het op lost. Dat domme blonde snolletje moet beter op haar eigen troep letten, dan raak je het ook niet kwijt. Blond en dom, veel succes. Het mag leien dat ze haar phone nooit meer terug krijgt.

 12. Geertruidenberg

  Dat Maxime nog geen privejet bezit, zo gewoontjes met de KLM vliegen, valt me een beetje tegen,

 13. Johanna

  Jammer toch dat mensen die omhoog gevallen zijn, al dan niet terecht, vaak zo onuitstaanbaar worden….

 14. Els

  Mensen zeur niet zo. Zijn jullie soms jaloers op het succes van deze familie.

Plaats reactie