Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Herman van der Zandt is een nare man


Niels van Baarlen kennen we als de sidekick van Wilfred Genee bij het radioprogramma Veronica Inside. Niels was tot voor kort zelfs de interim-manager van Radio Veronica. Hij vond Herman van der Zandt altijd een toffe gast. Maar na afgelopen weekend is dit helemaal veranderd. Niels vond de presentator van Met Het Mes Op Tafel namelijk erg onbeschoft.

Het gebeurde allemaal tijdens het varen, vertelt Niels in het radioprogramma Veronica Inside.

“Heel gek. Ik was vrijdagavond aan het varen en toen kwam ik Herman de Schermman tegen in zijn boot dus ik zeg: ‘Hé, dag, Herman!’ Hij zat met een kind. En hij zegt gewoon niets terug. Dat vond ik zó gek!

Wilfred:

“Dat is wel apart.”

Zelf gaat Wilfred nooit op zo een onbeschofte manier om met mensen.

“Vanochtend moest ik met mijn kinderen even naar de tandarts toe, maar mijn parkeerapp op mijn telefoon deed het niet, dus ik haalde een kaartje. Toen stonden er een paar mensen over voetbal te praten en die zeiden: ‘Wilfred, wat vond jij van de wedstrijd?’ Dan sta je gewoon ineens vijf minuten met mensen te praten die je helemaal niet kent. Heel aardige gasten.”

Niels:

“Ja, dan ga je toch niet zeggen van: ‘Hé, flikker op, daar heb ik geen zin in.’”

Wilfred:

“Nee, je lult toch gewoon even mee met iedereen?”

Niels:

“Ik vond het zo gek…”


 1. Lheringa

  Waarom zo’n ophef maken omdat herman je niet gedag zei, wat voor een oud wijf ben je dan zeg, zeikerd.

 2. Daan

  Nou nou, wat een storm in een glas water. Het verhaal is wel een beetje zwaar aangezet, Utopia!

  • Linzy

   Als je daarover al moeilijk moet doen! Ik zou nooit meer gaan varen 😂 Wie weet word je nog een keer niet begroet.
   Je weet helemaal geen reden. Misschien vond hij het vervelend voor het kind, was hij in gedachte, zag hij niet goed wie je was, hij kan ook nog eens geen zin hebben gehad om iets te zeggen. Weet jij veel wat de reden was. Er kan ook nog iets aan de hand geweest zijn en nog talloze redenen kunnen er aan toegevoegd worden. Hij kan je ook nog eens niet leuk vinden, weet jij het?!
   Is hij dan meteen een nare man?!
   Dat vind ik pas onbeschoft om iemand meteen zo te bestempelen.
   Oordelen, oordelen, veroordelen!
   Wat zijn we daar met zijn allen toch goed in!

 3. Rob

  Nou ik vind het dus ook zeer onbeschoft als je duidelijk iemand gedag zegt en hij of zij zegt niets terug getuigt van een slechte opvoeding dat is mijn mening

Plaats reactie