Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato is weer walgelijk bezig


Het is weer zover Marco Borsato moet weer laten zien wat een geweldige vent hij is. Marco doet er de laatste tijd werkelijk alles aan om zijn imago op te poetsen in tegenstelling tot Andre Hazes.

Marco liep eerder nog een dagje mee als vuilnisman en liet hij dit filmen om het daarna direct met de media te delen. Vandaag plaatst Marco weer een ander filmpje online waarin te zien hoe leuk en gezellig hij het heeft met een aantal gehandicapten fans.

Marco ons advies is als je wat goeds doet voor je medemens dan is dat uiteraard fantastisch, maar je hoeft niet elke keer als je dat doet dit te delen met iedereen. Doe ook eens goede dingen zonder deze te delen als er geen camera bij is. We weten dat je een imagoprobleem hebt maar dit maakt het niet beter. Al is Leontine er al wel weer ingetrapt, want Marco en Leontine schijnen weer een relatie te hebben.

Hieronder het filmpje:


 1. Rob

  Wat is het toch een zielig mannetje

 2. Annie

  Marco is niet zielig zo speel hij dat
  Hij is gewoon een stiekem kereltje
  Om ze Ex terug te krijgen
  Om dat zijn aanhang hem aan de kant gezet hebben.

 3. Wanneer stoppen al die “would be good” artiesten Andre en Marco eens met posten van al die filmpjes. Is er dan niemand die tegen hen,zegt : je hebt al een imago probleem, blijf eens uit de publiciteit
  Dan zakt de “overkill” aan info een beetje weg en komt het met je imago misschien weer goed.

 4. Merckx

  Waarom staat hier een foto bij van huilende Maan? Eigenlijk ook wel heel zielig hoor.

 5. Maria

  Wat walgelijk je blijft toch niet bij zo.n man allemaal draait het om geld Leontine is gewoon een golddikker gewoon zielig

Plaats reactie