Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit ontslagen bij RTL 4 TVOH


Jan Smit liet vandaag weten dat hij stopt als coach bij The Voice of Holland. Volgens Jan is dit een vrijwillige beslissing en komt het door zijn drukke agenda.

Maar Jan heeft op dit moment helemaal niet zo een drukke agenda. Hij treedt al tijden niet op en zegt veel klussen af omdat hij een burnout had en veel rust moest nemen. Het enige project wat hij deed was The Voice of Holland en de eenmalige presentatie klus voor het songfestival.

Wij hebben te horen gekregen dat Jan helemaal niet vrijwillig is opgestapt, maar dat hij is ontslagen bij The Voice of Holland. RTL bleek niet geheel tevreden te zijn over zijn inbreng als coach. Ook de irritatie’s met collega coach Anouk zorgde ervoor dat Jan wat terughoudender was als coach. Nu wil RTL notoire vreemdganger Marco Borsato weer terughalen als coach.


17 Reacties

 1. Wim

  Ik kijk nooit meer naar de voice

  • Wilhelmien

   Het wordt hoog tijd dat ze Anouk eruit zetten met haar grote mond,zo houden ze dadelijk niemand meer over. Ik zie tien keer liever Jan dan zij.ik zou zeggen eruit met die Anouk de kijk cijfers worden vanzelf minder zo.😡

   • Bennie

    Jammer Jan, jij had er verstand van,bescheiden maar oprecht , maar ik begrijp dat je Anouk niet meer kon horen of zien hoor met haar arrogante bek, zulke figuren hebben ze precies graag in de jury, van hetzelfde soort zeker? Nou ik kijk toch niet meer hoor,doe wat jullie niet laten kunnen, organiseren en er zelf geen bal verstand van hebben.

 2. Grietje Meijers

  Jan Smit is fantastisch. Wat mij betreft was Anouk eruit gegaan. Zij heeft een grote bek. Maarja dat schijnt leuk te zijn.

  • Karin

   Anouk is gewoon eerlijk!

   • Susanna

    Karin, is dat eerlijk??? Iedereen uitschelden, grof je mening verkondigen, je niet professioneel kunnen uiten als je iemand niet mag & uit jaloezie alle kandidaten van je concurrent afkraken?
    Vreselijk mens die Anouk, weg ermee!

   • Zo is maar net. Anouk eruit want zij maakt teveel vijanden en dat RTL 4 dit niet ziet dan zijn zij echt blind en een couch achter zo’n scherm kan echt niet meer in deze tijd.Heeft Anouk soms aandelen lopen bij RTL4 eigengereid vrouwtje…bah

  • Thea

   Helemaal met je eens. Ik kijk daarom ook al niet meer.

  • Els

   Wat jammer dat Marco hier weer een “notoire vreemdganger” wordt genoemd. Naar mijn idee totaal niet relevant om hier te noemen.

 3. Cliff hitijahubessy

  Ik vind Jan een sympathieke gast. Maar in het concept coach kwamen zijn beperkingen ook aan het licht. De coaching die wij als kijker te zien kreeg was vaak erg algemeen en veel te vaag. Ik kan mij niet voorstellen dat kandidaten daar wat mee konden. Door de radicaal andere opvatting over muziek botste het ook met de andere coaches meestal met Anouk. Los van de confrontaties was de balans onder de coaches verdwenen. Jan past er niet tussen.

 4. Joke

  Jammer Jan was goede aanwinst en vriend slim en netjes

 5. Debby

  Anouk eruit AUB pfff

 6. J Zuidhoek

  Jan was professionele de rest niet !!

 7. Taz

  Pleur haar er uit a.u.b. de kijker heeft in haar ogen niks te zeggen.
  De kijker moet kijken en niet stemmen wat de kijker heeft geen kennis van zang dus mag in haar ogen niet stemmen.

  • Alle coaches vervangen…zitten te lang en denken dat ze het allemaal wel weten, ze laten de goede niet door omdat ze te goed en zelf ingenomen zijn…laten ze eens naar zichzelf kijken…

 8. Laten ze nu eens ophouden met die irritante Voice. De houdbaarheid van het programma en z’n coaches is allang overschreden. Wanneer stoppen ze op tv nu eens met al die irritante muziekprogramma’s met woukd be artiesten,die vaak beter onder douche covers van liedjes kunnen blijven zingen. Er zijn genoeg echte serieuze muzikanten, die een opleiding muziek volgen en een grotere bekendheid bij het publiek verdienen

Plaats reactie