Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze Youtuber gaat helemaal los op Andre Hazes


Andre Hazes heeft door zijn gedrag inmiddels aardig wat mensen tegen zich in het harnas gejaagd. Daarnaast hebben wij te horen gekregen dat na de vele negatieve reactie’s op de Kruidvat reclame waar Andre in speelt grote merken niet meer met hem willen samenwerken.

De grote merken en bedrijven zijn bang voor imagoschade als ze een samenwerking met Andre Hazes aangaan. Maar ook zijn vele fans lijken hem de rug hebben toegekeerd. De druppel voor veel fans was wel de uitspraak van Andre over zijn vrouwelijke fans. Zijn vrouwelijke fans vond hij namelijk enorm zuur en dit zou volgens hem komen, omdat ze zelf hun eigen man niet bij zich kunnen houden. Dat reageren ze dan op hem af, aldus Andre.

Volgens een aantal insiders zal Andre dit binnenkort zeker gaan voelen in zijn portemonnee als zijn fans het laten afweten en grote merken niet meer met hem willen samenwerken. Daarnaast zal hij ook nog worden ontslagen bij SBS6. Ome John is namelijk ook bang om kijkcijfers te verliezen bij de programma’s waar Andre inzit door het negatieve sentiment rondom hem.

En nu kunnen we ook een bekende Youtuber aan het rijtje toevoegen van mensen die helemaal klaar zijn met Andre Hazes. Youtuber Yvonne Coldeweijer ging namelijk even alle interviews af die Andre de afgelopen dagen heeft gegeven en ze werd zo ongelooflijk boos op de domme uitspraken die hij doet en hoe hij de boel in de maling neemt en met de gevoelens van vrouwen speelt dat ze niet langer haar mond kon houden.

Bekijk het filmpje hieronder:


 1. Heb het beluisterd interessant stuk en gelijk heeft ze en ik kom niet uit appelscha

 2. Geef hem eenpsychotherapeut,kan ie aan zijn imago werken.

 3. Vis

  JAAAAAA!!!!!!! HAZES NU MOET JE OPZOUTEN WE HEBBEN GENOEG VAN JOU EN, OOK DIE DWAZE MOEDER VAN JOU WANT, DIE SPOORT OOK NIET. WEG WEZEN!!!!!!!

  • Kikie

   Wat negatief zijn de mensen.
   Voor mij is Andre een zeer goede artiest.
   En zijn moeder mag er ook zijn ,Goed mens en ziet er goed uit.Als jullie negatief zijn dan moeten jullie niet naar de programma’s kijken.Laat die jongen , leuke vriendin heeft ie wat wil hij nog meer.Kaarten al besteld.

   • C.Spruitje

    Weinig aandacht besteden aan zulke domme mensen zou ik zeggen dan verdwijnen ze het snelst uit het dagelijkse nieuws er zijn belangrijker zaken aan de orde lijkt mij. En dan heb ik het nog niet alleen over Hazes maar ook de vele jonge zichzelf op de borst kloppende Nederlenders? die volgens mij en daarin sta ik niet alleen nog nooit in hun korte leven iets nuttigs gedaan hebben voor hun medemens laat staan voor t geld waar ze mee smijten. C.v.d.W.

 4. S.m

  Ik vind deze vrouw geweldig 👍
  Eindelijk iemand doet de mond open over deze drama familie
  Ik kots ook op deze vent (André) zo ziek van deze vent
  Ik baal ook van nu tv aan reclame kruidvat heb deze vent weer kom hij geld tekort
  En bij Humberto pfff liever gelijk andere zender
  Ik kan hem niet ik ga over mijn nek ….

 5. Rob

  Juist opzouten met dit jongetje

 6. Marian

  Marianne
  Wat ben jij een naar mens zeg. Een duplicaat van nep Barbie. Volgens mij wil je alleen je glitter kettinkjes verkopen en dat doe je op een minne manier door precies Sara van Soelens uiterlijk te copieren en Andre Hazes eerlijke manier van antwoorden te ontkrachten met minachting en sarcasme. Ik wil niet goedpraten wat hij heeft gedaan maar om zo iemand een trap na te geven en jezelf te promoten, dat vind ik nou min.

 7. ikkem

  Ik snap het niet dat iemand naar deze irritante vrouw luisteren kan?
  Zij is net zo erg als har onderwerp.

Plaats reactie