Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes heeft veel hartenpijn door Monique


Rachel Hazes heeft weer een interview gegeven waarin ze Monique de ex van haar zoon Andre Hazes aan het vernederen is. Ze gaf al eens eerder een keiharde sneer richting Monique.

Rachel zegt het volgende:

,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden. Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo.”

 ,,Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd. Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

Wellicht snapt Rachel niet dat als je Monique vanaf het begin af aan hebt vernederd en de naarste dingen tegen haar hebt gezegd dat ze je geen onderdeel wilt maken van het leven van haar zoon. Wellicht is het een goed idee om eerst je excuses aan te aan bieden aan Monique in plaatst van het sturen van cadeau’s om je kleinzoon mee om te kopen.

Ook over haar dochter Roxeanne Hazes met wie ze al jaren ruzie heeft zegt ze het volgende:

 ,,Dat heeft tijd nodig. We zien wel hoe het loopt. Als Rox aan wil schuiven, schuift ze aan. Maar als ze dat niet wil, vind ik het ook goed.”

Rachel een gratis tip van ons zoek professionele hulp net zoal je zoon Andre en schoondochter Sarah dit ook nodig hebben. Wellicht een groepssessie met zijn drieën inplannen?


38 Reacties

 1. Corrie van Doorn

  Wat een gek dat mens, vreselijk. Lijkt wel of ze queen Rachel wil zijn.
  Misselijk makend. Laat ze naar zichzelf kijken ze maakt constant bonje bah. Ik zou ook niets met haar te maken willen hebben.
  Griezel.

  • Vis

   RACHEL WAT BEN JIJ TOCH EEN NAAR MENS KIJK EERST EENS NAAR JEZELF WANT, JIJ DEUGT ECHT NIET EN, JE BLIJFT MAAR ZEIKEN OP MOON HOU DAAR NOU EENS MEE OP EN, TREK JE FATSOEN EENS N, KEER WANT, VOLGENS MIJ BEN JE NET ZO ONVOLWASSEN ALS JE ZOON BHA!

   • Petrina Van der vleuten

    Monique val een op een vrouw eens kijken hoe je EX familie dan reageert

  • Rox

   Het blijft wel een oma en die hoor je een kleinkind niet te ontnemen

   • Ria

    Ze heb nog nooit naar andretje om gekeken het was altijd die fender maar ze denk nou is mijn zoon bij monique weg dus nou kan ik wel me kleinzoon zien ze is het helemaal niet waard om oma te zijn

   • Ria

    Zij oma laat me niet lachen ze weet geeneens wat dat is

   • Ria

    Ze is het niet waard om oma te zijn

   • Gina

    Dus Rachel Hazes mag wel in alle toonaarden de moeder van haar kleinzoon kleineren en beledigen!! Ja dag he! Laat Rachel even snel opzouten! Dan ben je geen Oma van je kleinkind! Ik geef Monique keihard gelijk dat ze zo handelt!! En al die slijmbal cadeautjes retour stuurt!

   • Anna

    Daar heeft ze in feite zelf voor gekozen met haar haat dragend gedrag dat mens spoort niet gelijk heeft moon .niet voor niks dat ze haar kleinkinderen niet ziet dat zich maar eens te goei laat nakijken in haar bovenkamer.

 2. Rjrhuisman

  Die rachel dat is toch de dorpsidioot

  • SadieX

   Monique heeft groot gelijk. Van mij kreeg ze een flinke stoot op je porem na. Dat theewinkeltje van haar, om te kotsen. Ben helemaal klaar met de zwarte weduwe en haar zoontje en aanhangsels

 3. J Dijkstra ter Reehorst

  Schandalig als je Monique zo behandeld hebt dat je dan verwacht zo maar in het leven van kleine Andre kan komen. Geen idee hoe het komt ook zeker. Waar zal al die onenigheid toch vandaan komen in jou familie. Ligt vast niet aan jezelf. Elk woord is er al 1 teveel in dit geval.

 4. Laat iedereen in zijn waarde en heb respect voor Monique en roxanne.
  Je bereikt meer als je jezelf op de achtergrond plaatst.

  • Irja

   Maf mens… hart pijn hahaha laat mij niet lachen… aandacht vragen kan ze goed… heeft ze nou nog steeds niet door dat ze zichzelf goed voor schud zet… ik ben blij dat ze kleine Dre niet mag zien… want ze is zo gek dat ze kleine Dre giftig met woorden over zijn eigen moeder… ze is oma zijn niet waard… ze ken niet eens met haar eigen kinderen omgaan zonder ruzie.

   • L.BONNET

    Griezel nr 1 alleen maar na trappen. Hazes alles voor geld meer niet opzouten ermee

 5. Martin

  Elke letter die ze aan haar besteden,is er 1 teveel!! Ze wil alleen aandacht,net als haar zoon!!

 6. Frida

  Rachel, denk nu eens na, je hebt Monique altijd al vernederd, ze is altijd goed voor je zoon geweest en ze waren ook gelukkig, maar jij bent een stookster 1ste klas, je promoot je eigen zoon om vreemd te gaan en Monique zomaar als vuil weg te zetten, bah, wat ben jij een naar mens! Dus waarom denk je dat ze jou niet in het leven van haar en haar zoontje wilt hebben? Als je dit niet begrijpt, ga dan eens met een psycholoog praten!
  Zouden jouw zoon en die nep vriendin van je zoon ook eens moeten doen!

  • Irja

   Dat heb je heel goed neergezet 😀

  • T de Bruijn

   Dit heb je zelf in de hand gewerkt. Eerst heb je al die tijd Moniqueniet geaccepteerd. Haat zwart gemaakt en nu verwacht je dat je je kleinzoon te zien krijgt. Zelf ben je geen haar beter. Accepteren.

 7. Wen

  Jij spoort echt niet Rachel leg de schuld is bij je zelf IPV je dochter of Monique en vlak André ook niet uit ook al bang hij weer aan je lippen zoals jij dat wilt

 8. ikkem

  Rachel heeft een interview voor het geld, verder dan dat is voor mevrouw weinig belangrijk.

  • R.Pijnenburg

   Welk kind wil nou zo’n OMA , BACH !!!
   Zo moeder zo dochter. En laat je ex schoondochter toch met rust. Je hebt het toch voor elkaar dat ze toch uit elkaar zijn en toch door blijven gaan. Hoe diep kan je zinken. Een Terror dat is wat je bent. En dan over de rug van je kleinkind. BACH 🤮🤮🤮🤮🤮

  • Marian

   Had ze eerder aan moeten denken toen ze monique zo zwart maakten en negeerde ze sport echt niet dat mens moet hulp zoeken

 9. Anoniem

  Al die hazepepers sporen niet willen alleen maar in de belangstelling staan🤮🤮

 10. Marloes

  Gek he Rachel….hoe kan ze nou haar zoon bij een oma weghouden? Misschien had je haar wat meer moeten respecteren , dan had je nu niet hoeven klagen hoe zielig je bent. Een oma zonder waarden en normen, die zijn vader ook zonder waarden en normen heeft opgevoed en die onvoorspelbaar is in wat ze er uit flapt, daar geef je niet graag je kind aan mee. Je weet nooit wat er kan gebeuren en wat die familie normaal vind maar niet normaal is. Geef Monique de ruimte om al het asociale gedrag naar haar toe te verwerken en kijk eens naar je eigen gedrag. Misschien kun je het nog lijmen Rachel, maar dan zul je wel door het stof moeten vrees ik.

 11. Cisca

  Wat is die vrouw erg. Het zal je moeder maar wezen. Vind je het gek dat haar zoon zo is. Gelukkig heeft haar dochter zich van haar afgekeerd. Is er tenminste één gered van haar.

 12. Ikke

  Dat mens heeft een steek los. Lik op stuk heet dat, je verdient niet beter

 13. Rox kan het weten

  Nooit maar dan ook NOOIT kleine Dreetje in de buurt van die giftige slang laten komen! Dat wijf is krankzinnig en volgens mij tot hele enge dingen in staat om maar van Monique af te komen.

 14. Kina

  Rachel moet zoveel harte pijn krijgen dát ze nooit geen harte pijn meer krijgt dat mens snapt niet hoe veel pijn ze een ander bezorgd ze is geestelijk gestoord ,maar zolang ze aandacht krijgt van de schrijvende pers krijgt denkt ze dat ze alles.kan zeggen .Rachel verbeter de wereld maar begin bij je zelf,jij bent de aan stichter van al deze trammelant,hou die venijnige mond eens van je dom mens.

 15. Judy Boukens

  Wat ben jij een vreselijke vrouw Rachel Hazes. Geen slecht idee van Monique om alles terug te sturen.

 16. Knutseltje71

  Hou toch eens op Rachel om Monique keer op keer zwart te maken. Kijk eens naar je zelf ipv je vinger naar Monique te wijzen.

 17. Jan gre

  Wat een nare vrouw. Zonnebank en roken heeft haar qua uiterlijk 20 jaar ouder gemaakt. Helaas is ze innerlijk net zo lelijk.

  • ikkem

   Binnenkant spiegelt aan de buitenkant.

   • Alev

    Eigenlijk doet André het zelfde als zijn papa paar keer getrouwd en met Ellen heeeeel gelukkig geweest nadien die Rachel gekend en kijk het gevolg appel valt niet ver van Boom Monique is Ellen en Sara is Rachel…… Veel respect voor André hazen de echt! De zoon profiteerd van zijn vaders nagelaten n’a B8am spijtig!!!!

 18. S.m

  De wijf is gestoord
  Ze toon totaal geen respect
  Eigen schuld dat ze de kleinzoon niet zie ,Monique heeft gelijk

 19. E.J

  Wat een dom verhaal! Eerst Monique afwijzen en totaal niet accepteren en nu verwacht zij anders! Hieruit blijkt hoe dom die Rachel is! Hartepijn,nou nou! Blijf van de dranken sigaretten af en leef een gezond leven!
  Ga lekker terug naar Barcelona en blijf daar!
  Maar nee ,aandacht,aandacht! Dat is waar ze op kickt. Evenals die domme zoon van haar!👎👎👎👎👎👎👎

 20. Dat mens is compleet gestoord.Die zoon v haar net zo
  Die vrouw zou nooit ook maar in de buurt moeten komen van die kleine.
  Met de invloeden van die enorm sterke Monique komt het met het jochie wel goed.
  Maar hou dat gebruinde,hese valse mens uit de buurt.
  Bah….geen goed woord voor vrouwtje theelepel

Plaats reactie