Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Pijnlijk moment voor Maxime Meiland


Maxime Meiland is op dit moment in Milaan voor de opnames van een nieuw programma, maar helaas ontkomt ze daar niet aan een heel pijnlijk moment.

De biologische vader van haar dochtertje Claire met wie ze jaren geen contact heeft gehad heeft van zich laten horen en wil weer een rol gaan spelen in Claire haar leven.

Maxime Meiland laat weten in shock te zijn door dit bericht. Ze zag dit namelijk totaal niet aankomen. Maxime is op dit moment dolgelukkig met Leroy haar huidige vriend en Claire noemt hem dan ook papa laat Maxime weten. Daarnaast is Maxime ook nog zwanger van Leroy.

Het gezin was dus compleet totdat de biologische vader van Claire roet in het eten kwam gooien. Volgens Maxime is er na de geboorte van Claire al geen contact meer geweest met haar biologische vader. Maxime heeft er alles aangedaan om dit wel te bewerkstelligen maar hij wilde niks meer met Maxime en Claire te maken hebben.

Daarom is het zo moeilijk voor Maxime om hem na al die jaren wel een kans te geven om een band op te bouwen met Claire. Hij heeft hun namelijk al die jaren laten zitten en daarnaast zal het voor Claire ook ingewikkeld worden omdat ze Leroy de huidige vriend van Maxime als haar vader ziet.

Maxime heeft in ieder geval gezegd dat ze haar tijd gaat nemen om hier goed over na te denken en dan een besluit gaat nemen.

Laten we in ieder geval hopen dat de biologische vader van Claire de juiste intentie heeft om Claire weer te willen zien en niet wil meeliften op het succes en de bekendheid van de familie Meiland.


24 Reacties

 1. Cisca

  Al die jaren nooit wat gehoord of gezien ? Laat hem nu ook maar weg blijven. Zet wel alles op papier zodat als ze ouder is, jaartje of 18, ze zelf een beslissing kan nemen, maar voor nu, weg wezen. Ze heeft een echte Papa aan Leroy !!! En straks nog een zusje. Wees gelukkig met hoe het nu is. Die verwekker wil alleen een graantje mee pikken van jullie succes want anders had je allang wat van hem gehoord. Succes !

  • Lia van den Hurk

   Niet doen je heb nooit iets gehoord hij ruik wat het gaat tegoed met jullie daar wil hij in mee gaan ,Gaat fijn verder en geen reactie geven

  • Hortence

   Gewoon verschrikkelijk vind ik dat voor die kleine die zo dol gelukkig is en Kim hij haar leven dan overhoop halenik zeg wegwezen als ze 18 of ouder is zal ze zelf beslissen of ze hem wilt kennen of niet

  • zo is dat laat hem maar wachten tot hij een ons weegt hij heeft nooit deel willen nemen aan haar toekomt dus nu ook niet hij is op jullie bekendheid uit trap er maar niet in. groeten en succes

 2. Piet

  Wat heb je het toch zwaar he meid!

  • Jenny Van Hattem

   Vreselijk dat os dat een Asociale man Nu geld een rol Speelt…nu in
   tresses in Papa rol. Niet intrappen naar de Recher…..OOIT niet thuis. NOOIT niet THUIS. Jij moet a.een Verbod krijgen on belang aan het Kind. Sterkte 🙏

 3. Wil

  Nou van af de geboorte geen ander dan nu ook niet zou ik zeggen geen interesse laat dat kind met rust en xe zijn nu gelukkig en nu wil hij nu ze 4 a 5 is wel contact flapdrol

 4. Liny

  Ja dat lijkt nergens op. Weg blijven en derust in jullie gezin niet verstoren. Neem een deskundige in de arm!

 5. Peter rijnders

  Natuurlijk wil hij meeliften op het succes van DeMeilantjes,ik ken hem niet maar ik vind hem gewoon een grote klaploper

 6. Jolanda

  Heeft hij bij aangifte geboorte Claire erkend als zijn dochter? Zoniet dan heeft hij vls mij geen rechten. Leroy zou Claire kunnen adopteren. En als zij oud genoeg is haar alles vertellen. Dan kan ze zelf beslissen of ze wel/geen contact wil.

 7. Xena

  Nee niet doen hij wil gewoon geld zien
  Niet Claire
  Weg met zo iemand

 8. Nadège en Caroline

  Ik vind haar al net zo vreselijk als Rachel en en haar zoon die alle privé problemen in de media gooien.
  Leroy is geen blijvertje [te snel pappie willen maken van maar liefst 2 kinderen,; Claire en de aankomende baby…alweer!] en hij zeker niet de vader van Claire !!!!!!!
  Dat Maxime dat anders ziet is haar eigen probleem.
  Het kind heeft het recht om haar ECHTE vader te kennen en straks, als ze oud genoeg is, uit zijn eigen mond te horen waarom hij de eerste jaren verzaakt heeft als vader. Ik ga er van uit dat hij een goede reden heeft en dat gaat verder NIEMAND Iets aan dan alleen Claire en Maxime!

  Het is toch te gek voor woorden dat alle extreem hysterische huisvrouwtjes die fan zijn van de fam Meiland denken het recht te hebben om te willen bepalen dat een vader zijn kind nooit meer mag zien terwijl ze zijn kant NOOIT gehoord en gelezen hebben en alleen maar omdat Maxime met haar kop op tv komt?!

  De media zou er ook goed aan doen om dit soort aandachtzoekerij van Maxime te negeren!!!! Al is het maar om het kind te beschermen! Zij heeft hier niet om gevraagd!
  Ik hoop dat Jeugdzorg wederom eens een praatje gaat maken. Dit kan gewoon echt niet wat zij daar steeds weer flikt.

  • Geertruida53

   Ik geloof dat deze man op t succes mee wilt profiteren anders had hij al eerder contact genomen kijk hij mag van mij zijn dochtertje zien maar zal dit niet erg verwarrend voor t kind zijn omdat hij zich nooit heeft laten zien . Laat t lekker zo en als t kind ouder is dan laten beslissen

 9. ton

  Neem een goede advocaat, het is pijnlijk dat je een paar jaar niets meer van hem gehoord heeft,en dat je een nieuwe vriend heb kom die in een keer om de hoek kijken,weet of er een bezoek regeling is?

 10. Saar de Ruyter-Schreuder

  De biologische vader moet zich doodschamen! Het mag duidelijk zijn wat zn beweegreden is! Anders had hij er van baby af aan voor Clairtje geweest!

 11. Klaske Jonker .

  Ik zou het nu niet meer willen ,eerst niks er mee te maken willen hebben en nu ineens op komen duiken . Laar Claire als ze groter is en zelf mag beslissen wat ze wil haar eigen keuze dan maar maken . Waarom wil hij nu wel opeens vader zijn . Het meisje zal helemaal in de war raken . Rot op man .

 12. J

  Als hij niet geregistreerd staat als vader heeft hij geen enkele recht om het kind op te eisen

 13. Tintje

  Denk er goed over na, want het is toch raar dat hij nu komt, mijn gevoel zegt dat hij mee wilt verdienen en dit kan en mag niet over de rug van clair. Zet inderdaad all les op papier en doe dit via een notaris, zodat het wettelijk geldig is.

 14. Nooit willen weten van je zwangerschap en je meisje..Laat je niet gek maken door deze niets nut zwakke labiele idioot.Nu jullie zo mooi gezinnetje hebben..

 15. Linda jusse

  Meid ik begrijp helemaal dat je dit van je af moet schrijven! Wat mensen op dit platform ook van jou en je familie vinden. Doe dat wat dicht bij jezelf blijft. Ik zou de vader van clairtje zeggen dat ie de pot op kon. Hij wilde toen niks met haar te haar te maken hebben. En als je destijds voor abortus had gekozen zou hij dat nu ook niet kunnen. En clairtje nu toch in contact brengen met haar biologische vader zou voor dat kind ook verwarrend als niet traumatisch zijn.
  Doe wat dicht bij jezelf ligt!

  Sterkte in ieder geval

  Linda

 16. Hij heeft nooit wat laten horen nooit 1 cent bijgedragen aan haar opvoeding een keer geen vader nooit een vader hij wilde clairtje toch niet.

 17. issi

  Idd een kind heeft altijd het recht om haar biologische vader te kennen daar heeft maxime en al die reageerders hier niks mee te maken

Plaats reactie