De normaalste in de familie Hazes, Roxeanne Hazes is het helemaal zat. Ze heeft namelijk al 17 jaar geen contact meer met haar halfzus Nathalie die in Spanje woont. Dit kwam uiteraard door Rachel Hazes.

De halfzus heeft al die tijd geprobeerd contact te krijgen met Roxeanne om een normale familieband te kunnen opbouwen.

Vorige maand kreeg Roxeanne weer een berichtje van Nathalie en toen besloot Roxeanne dit moet een keer opgelost worden. Volgens Roxeanne sloeg de ruzie tussen de twee dames nergens op en was de oorzaak vooral Rachel Hazes.

Roxeanne en Nathalie hebben inmiddels afgesproken en ze vonden het beide spannend om elkaar na 17 jaar weer te zien. Roxeanne zei hier in een interview het volgende over:

”Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”

De twee hebben het dus bijgelegd en een goed gesprek gehad. Ze willen graag contact blijven houden. Nathalie zegt hier het volgende over:

,Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden. Maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu gelukt is met Rox, is meer dan geweldig.”

Alleen heeft Andre Hazes nog niet gereageerd op haar berichten tot een verzoening. Maar wij weten dat Andre vooral altijd met zichzelf bezig is. Dus een verzoening tussen hem en zijn halfzus Nathalie zit er voorlopig niet in.

Voor wie het vergeten was. Roxeanne Hazes heeft ook al een hele tijd ruzie met haar moeder Rachel om deze reden.