Gisteren meldden wij als eerste in de media dat Martien, Erica en Maxime Meiland niet in Milaan waren voor een vakantie maar een geheime missie hadden. Toen wisten we nog niet exact wat ze daar deden en leek het wellicht op een voorverkenning voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Maar niets is minder waar, want het gerucht gaat dat het drietal in Milaan is voor het NPO 2 programma ”Verborgen Verleden.” In dit programma gaan bekende Nederlanders opzoek naar hun voorouders en komen ze erachter hoe ze hebben geleefd en wat ze hebben nagelaten.

Wanneer de Meilandjes dan precies te zien zijn in dit programma is niet bekend, maar dat ze dan pas na de zomer op de buis verschijnen.

De woordvoeder van de Meilandjes heeft inmiddels ook bevestigd dat de Meilandjes niet voor vakantie in Milaan zijn, maar hij kan er verder niks over zeggen.