Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes heeft professionele hulp nodig


Andre Hazes heeft met zijn uitspraken in de talkshow bij Humberto Tan kwaad bloed gezet bij heel veel mensen. Hij zei daar onder meer dat zijn gedrag komt door zijn jonge leeftijd en dat Monique op 20e jarige leeftijd een serieuze relatie met hem wilde en niet veel later een kind. Hij heeft hierdoor een groot gedeelte van zijn vrijheid gemist.

Deze en andere onthullingen hebben ook irritatie’s opgewekt bij zijn collega’s. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink zei namelijk het volgende over Andre en het schuilen achter zijn jonge leeftijd:

“Ja, maar dat zei hij vier jaar geleden ook. Toen zei hij: ‘Ik ben maar een jongen van 23. Hij heeft het ook wel een beetje zelf veroorzaakt natuurlijk, hè? Want hij neemt dan een fotograaf mee op reis, laat die foto’s maken en heeft dan weer een column en dan weer een docureeks en dan weer een campagne.”

Ook denk Luuk Ikink dat Andre Hazes professionele hulp nodig heeft. Niet omdat hij verslaafd is aan bepaalde middelen en de anabolen die hij gebruikt, maar vooral om hem tegen zichzelf en zijn impulsieve gedrag in bescherming te nemen.

Wellicht kunnen Andre en Sarah samen professionele hulp zoeken gezien hun gedrag.


 1. Dr. Weetveel

  Zijn moeder is zijn grootste vijand. Zonder haar ziekmakende en kwaadaardige gifmengsels zou hij het een stuk beter doen. Kijk maar naar Rox, Nathalie en Melvin!
  Probleem is dat hij teveel op zijn moeder lijkt al denkt hij van niet en speelt hij zijn vader na. Precies zoals zijn moeder hem heeft klaargestoomd voor de money.

  Zolang hij naar de pijpen van zijn moeder danst zal hij nooit een eigen identiteit ontwikkelen en net zo’n hatelijk, kwaadaardig en wraakzuchtig persoon worden als zij is. Hij is al een heel eind op weg!

  Bijkomend is zijn nieuwe familie, -de van Soelens- met hun eigen agenda bezig. Dit zijn geen vrienden, laat staan DE familie waar hij zo naar snakt. Komt André nog wel achter.
  Hij heeft een familie, maar die zijn niet goed genoeg in zijn -en vooal Rachels- ogen.
  Zolang hij DAT niet ziet zal hij altijd zoekende blijven bij de verkeerde mensen.

  Tijd voor een jaar of 2 uit de media, ALLEEN GAAN WONEN en professionele hulp inschakelen. Ook voor zijn verslavingen! Alleen dan kan het nog iets worden met hem.

  • Susanna

   Beste voor André zou zijn een manager (a la Jaap Buijs) die hem in toom houdt & goed adviseert wat wel en niet te doen voor zijn imago & carrière.
   Tevens iemand die als zijn sociale media manager fungeert & precies weet wat juist wel plaatsen en daarbij goed op de rem staat zo nodig.
   Hij heeft echt sturing nodig, zij neefje als manager is leuk maar hij heeft iemand met levenservaring nodig (liefst iemand dis hetzelfde heeft beleefd als jonge vent).
   Nu heeft André alleen maar ja-knikkers om zich heen & raakt steeds meer vervreemd van mensen die wel het goeie met hem voor hebben.
   Nu moet hij in de pas lopen van zijn moeder.

  • Jenny

   Dat is Waar..Zo klaar als een. Klontje De bemoeienis van een bedisselligere Moeder.Heeft zijn zich weleens afgevraagd wat andere mensen er van vonden. dat zijn zich aanbood aan oudere gescheiden man nl André senior. Dan is verhaal van mama van haar kleinkind..netjes bij Rachel

 2. Rob

  Eindelijk

 3. Fokje

  Ben het hier helemaal eens

 4. Irja

  Ik ben het hier ook helemaal mee eens.

Plaats reactie