Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes legt schuld van breuk bij Monique


Gisteren was Andre Hazes te gast in de talkshow van Humberto Tan en daar deed hij een aantal opvallende uitspraken.

Andre Hazes zat bij Humberto om zijn nieuwe single ”Wij zijn Oranje” te promoten, maar Humberto pakte Andre Hazes ook nog even aan op zijn gedrag voordat hij zijn promo praatje mocht doen.

En het schokkende was eigenlijk dat Andre Hazes zijn jonge leeftijd de schuld gaf voor zijn gedrag en de situatie. Maar ook de relatie met Monique die hij aanging op zijn 20e en het feit dat hij een kind nam op vroege leeftijd zijn debet aan zijn gedrag.

In het hele interview zag je eigenlijk iemand zitten die alleen maar aan zichzelf denkt en geen verantwoordelijk neemt. Hij snapte ook niet dat zijn fans boos op hem waren.

Toen Humberto hem vroeg waarom hij alles deelde op de social media kanalen met Sarah zei hij dat hij ook maar wat doet. Het is nooit goed, aldus Andre. Het bleek niet tot hem door te dringen dat hij daar Monique en zijn zoontje mee pijnigden. En dat hij daarmee ook continu de media zelf opzoekt.

Ook liet Andre Hazes weten dat hij op dit moment gevolgd wordt voor een documentaire over zijn leven. Ze volgen hem in totaal 14 maanden en de documentaire komt eind van het jaar uit op Netflix.

Laatst deed Andre ook nog een bizarre onthulling over zijn leven tussen de lakens.


29 Reacties

 1. Willy

  Ja André Hazes weet ze geen houding te geven gisteren echt zo onverwassen hondje die niet weet wat hij doet hij trapt mensen de goot in dat doet hij
  Bah echt schandalig

  • Shar

   Afwachten waneer het uit is met Sarah. Je zult snel uitgekeken raken. Ze is te kinderachtig voor je. Je bent volwassen vrouwen gewend. Je hebt ze nodig ook. Je houdt van Monique. Maar je kan haar niet aan. Ze wilt een rustig leven zonder drama. Toon een beetje respect voor de moeder van je kind!

 2. ikkem

  Documentaire over zijn leven?
  Wat is so interessant aan zijn 27 jaar lange leven?
  Blijkbaar iemand die documentaire betaalt, denkt genoeg geld aan te kunnen verdienen.

  • Ik ken heel veel jonge mensen van rond de 27 jaar,die met heel veel zelfkennis in het leven staan.
   Niet de ander verwijten,wat de eigen tekortkoming is,maar volwassen de zaken oplossen.
   Andre Hazes,hoort niet bij deze groep.
   Hij is blijven steken in “Olvarit gedrag”.
   Heel jammer………

   • Wijnants

    Wat een hersenloos persoon snapt hij het nou werkelijk niet is makkelijk een ander de schuld te geven hij wist toch waar hij aan begon dombo

    • Karin

     Het is te hopen dat dit de eerste en laatste keer was dat hij bij Humberto mocht aanschuiven …

 3. Gerda

  Jij bent een verslinderaar

 4. Cisca

  Als het niet meer gaat tussen twee mensen gaat het niet meer ! Maar zoals hij ALLES aanpakt….. Verschrikkelijk. En het dan niet eens snappen hoe mensen reageren, dat is echt zielig. Zijn moeder heeft hem echt verkeerd leren denken over vrouwen en hoe het leven in elkaar zit. Maar ja, als je naar zijn mama kijkt is die zelf ook heel verkeerd bezig geweest met zijn papa. En ook papa gaf niet echt het goede voorbeeld. Dan kan je als mens denken dat je het zo niet wilt en het totaal anders doen of denken dat het in je “genen ” zit.

 5. Natural

  Je bent een klein kind, een loser van een klein ventje!, je hebt Moniek nooit verdiend, je past goed bij die plastic pop!

 6. Judy Boukens

  Enige wat André Hazes jr kan is Monique en zijn zoontje een trap na geven. Wordt toch eens volwassen. Haastige spoed is zelden goed.

 7. Anwan

  Ik ben het helemaal eens met de berichten die hier worden weergegeven. Echt een loser ben je . En je hebt een zoon maar je verdiend hem zeker niet . Je moest jezelf diep en diep schamen mijnheer hazes . Wij wachten op de dag dat je deze opgespoten pop de laan uitstuurd.

  • Sara

   Nou hij lijkt 100% op zijn moeder schijt op alle normen en waarden en verschrikkelijk aandachtsgek !!!

 8. Andre was te jong.om.met een oudere vrouw te daten.hij was in de bron van zijn.leven.Monique wilde hem.temperen.hij probeerde dat.dan verlies je jezelf.hij hield van Monique.maar zo.n relatie is niet blijvend.omdat je stikt.hoe de ander het wel wil.Sara en Dre zijn 2 jonge honden.die uitgelaten zijn.begrijpen elkaar.geven elkaar goede raad.door ervaring zuip.gedrag.en Andre was toch goed voor Monique.andere vrouwen komen slechter weg .die krijgen nog geen wasmachine.laat staan wonen in zijn villa.

  • O. Visset

   Nu heeft hij nog een beetje schuldgevoel en daarom laat hij haar daar wonen. Mooi heeft hij ook gelijk oppas voor het huis, maar oh wee als zijn inkomen minder wordt, Mo meer gaat vertellen of als S hoge eisen gaat stellen. Dan kan Mo vertrekken. Ze heeft van begin af aan zijn grillen moeten volgen en zijn drankgebruik voor lief genomen met de gedachte: hij zal wel veranderen ook ivm de geboorte van kleine Dre. Klagen dat hij zijn vader nooit zag behalve in Amerika en wat doet hij? Precies hetzelfde. In België zijn ze gek op hem nou maar gauw verhuizen dan!

   • Annie

    Ik ben een Belgische fan. Ik volg Andre en Monique reeds een 6 tal jaren. En ik ben verbolgen over zijn gedrag en zijn uitspraken. Wij zijn misschien een beetje anders in onze reacties, maar wat mij betreft kan hij uitleg krijgen als hij dat wil. Momenteel volg ik gans de situatie nog steeds. Ik ben dol op Andreetje. Heb zeer veel empathie en respect voor Monique. Andre volg ik nog steeds maar like ik niet meer. Hij moet zo nodig zichzelf nog tegenkomen. Nu denkt hij Onze Lieve Heer, bij zijnen kleinen teen vast te hebben. Maar het zou wel eens de duivel bij de staart kunnen zijn.

 9. Hazes waarde loze kerel en kan ook niet zingen bah

  • Haas

   Ach,in het vliegtuig was het al een
   Vervelend ettertje die andere passagiers
   Pestte!

   • Nick

    Helemaal mee eens . Mijn zoontje van 6 is nog wijzer dan Hazes.
    Hij vertelde mij dat hij nooit mensen pijn of verdriet zou willen doen .

    Als je 27 bent en je geeft andere overal maar de schuld van. Sta dan niet raar te kijken dat je later een dom oud mannetje bent, niets geleerd.!Je loopt achter . Jouw daden en het hele kinderachtige gedoe is hopeloos . Laat andere mensen hier buiten zoals Monique.. .je doet het helemaal ZELF .

 10. Monique Westenberg

  Karma… hij krijgt zijn trekken nog wel… aan de grond teren op schoonpappa (hypotheek voor de helft)… en dan nog hoe …. hij gaat.vreemd moontje niet terecht dat.ze.in de villa blijft…met dreetje… wees gelukkig moon dat.heb je verdiend…. dikke kus voor jou en dreetje…😘

 11. Mo

  André is het slechte product van zijn moeder.
  Die heeft hem van kleins af aan klaargestoomd om die ouwe zuiplap op te volgen, incluis zijn alcoholisme, ook door de zwarte weduwe aangemoedigd en toegejuicht.
  Hij is geen Hazes, hij is een rasechte slang van Galen.

  Rox is gelukkig op tijd wakker geworden, maar het scheelde niet veel….. Samen met haar zijn Nathalie en Melvin de enigen die respect verdienen uit die vreselijke Hazes clan.

 12. Karimo A.

  Precies zijn moeder, die legt de schuld ook altijd bij een ander neer.

  Ik ken trouwens weinig moeders die het geweldig vinden dat hun kind een alcoholist is. Rachel is een moeder die hem er nog een schouderklopje voor geeft ook nog en zijn nieuwe vriendin vindt het ook helemaal prima. Als ze maar aandacht krijgen, want dat is hun levensbehoefte nr 1, de rest is bijzaak.

 13. Herma

  Wat een verschrikkelijke reacties weer.
  Hij is gewoon eerlijk maar dat mag blijkbaar niet meer.
  Laat hem zijn leven leiden.
  Half Nederland gaat uit elkaar om diverse redenen wie zijn wij om te oordelen.

  Jullie kunnen ook wegzappen hoor. Zure krenten dat jullie er zijn Bahbah.

  • O.Slijkhuis

   Noen je dat eerlijk, weet van gekkigheid niet dat hij mensen kwetst. Egoïstisch is hij.

 14. Thea

  Vies makend mannetje ik heb zo een hekel aan dat mannetje 🤮🤮🤮🤮 met zijn kapsones bluffer

 15. George

  Die jongen is Mediagek hij kan niet zonder.

 16. Ilse

  Je bent overal zelf bij geweest, toch André?!
  Het is heel onvolwassen, mensen zo af te vallen.
  Als je zo in het leven staat, moet je voorlopig lekker alleen blijven.
  Mocht het ooit beter met je gaan…..dan pas een relatie aangaan.
  En houdt alles nou ns lekker voor jezelf.
  Stop!!!! met plaatsen op insta, fb enz…
  Zo kinderachtig.

 17. Fred

  Dom geboren suf gewiegt en niets bij geleerd

 18. O.Slijkhuis

  Geef dat kind toch geen aandacht. Een docu over zij leven, het k uiltje komt net kijken.

Plaats reactie