Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Sarah zijn gestoord bezig


Gisteren deed Andre Hazes nog een bizarre onthulling over zijn leven tussen de lakens en zijn fantasieën daarover en een aantal dagen daarvoor gaf hij nog een keiharde sneer naar al zijn vrouwelijk fans. Het waren volgens Andre namelijk vooral de zure vrouwelijke fans die hun man niet bij zich konden houden die kritiek op hem hadden.

Vandaag plaatsten Andre en Sarah een nieuw bizar filmpje online. En we mogen toch wel zeggen dat ze gestoord zijn. Wij gaan er verder geen woorden aan vuil maken.

Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.


 1. Diana

  Zo zie je maar 2 kleine kleuters
  Die totaal geen volwassenheid kennen
  En daarom al verdient Monique een echte volwassen man die een vrouw weet te waarderen voor wat ze waard is. En hopen dat ie geen spijt krijg van wat ie weggegooid heb.

 2. Hans

  Over het paard getild stel wannabees waar iedereen kotsneigingen van krijgt.

  • Eleonora

   Stumpers ……hij is precies z’n ma alleen maar negatieve aandacht vragen.
   Laten ze beide maar een voorbeeld nemen aan Roxanne en haar gezin
   En zeker ook aan Monique die straalt rust en netheid uit en die neemt haar ouderlijke taak tenminste serieus
   En niet zoals zijn moeder erbij loopt op dat tokkie niveau

 3. Pieter

  Kleuter taal gebruikt Andre, hij pakt straks weer een ander dom blondje, denkt dat hij een man is , niet dus, gewoon een domme gozer zonder manieren

 4. Danny

  Gewoon totaal negeren totaal geen aandacht geven de media geeft hun zelf die kans om un het nieuws te blijven nogmaal totaal negeren ook zijn optredens weg met die zelfingenomen arrogante eng nek met zijn opgepompte lichaam en barbie pop geen aandacht meer geven laat ze gaan alleen maar aandacht vragen en onze media teapt er vol in zo als altijd nou doei

  • Cor heeren

   Goed gezegd,wat een kwal van een vent is dat en kapsones genoeg voor tien man

 5. Nick

  Nee idd ,deze video slaat nergens op. Ze kan amper de woorden uit haar mond brengen . Ik volg niet zo veel meer van deze kinderen . Het boeit gewoon niet meer .
  Anyway have fun 🤣

 6. Mo en Rox

  De Teletubbies en zijn kijkers zijn nog volwassener dan deze kleuters. Wanneer gaan ze eens verhuizen? Niet normaal toch om op die leeftijd te teren op stief/schoonpappie van Soelen?!

Plaats reactie