Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Erica en Martien Meiland walgen hiervan


Erica Meiland deed laatst nog een bizarre onthulling over Martien. Daarnaast lieten zowel Erica als Martien een aantal dagen geleden weten dat ze een enorme grote fout hebben gemaakt en daar ongelooflijk veel spijt van hebben.

Nu laten Erica en Martien weten dat ze de homowereld echt verschrikkelijk vinden. Erica zegt hier het volgende over:

“Het is allemaal zo vluchtig. Het is yin en yin dat bij elkaar komt. Of yang en yang. Dat laait dan waanzinnig op. Homo’s hebben vaak geen grenzen. Al dat promiscue gedrag, daar hou ik helemaal niet van.”

Erica moet niks van extravagante homo’s hebben.

“Ik dacht vroeger altijd: Jos Brink, dat is een prima homo. Die had ook gewoon een goeie relatie, voor zover ik weet. Maar al die mannen in blote billen en leren strings? Ik vind het verschrikkelijk. Zij zetten zichzelf eigenlijk voor gek, vind ik. Zo word je juist niet geaccepteerd. Martien denkt er net zo over.”

Martien beaamt dit:

“Zoals Timon, de regisseur van onze serie, en Maarten, dat is een enig stel. Die zijn al twintig jaar getrouwd.”

Erica:

“Precies. Maar dat komt zo weinig voor. Die hele wereld hangt als los zand aan elkaar. Bijna allemaal. Ik heb dus helemaal niks tegen homo’s. Maar wel tegen dat excessieve gedrag.”

Maar Martien heeft dat excessieve gedrag ook gehad volgens Erica.

“Er ontplofte iets bij hem. Hij ging heel raar bewegen.”

Erica:

“Buiten heel hard bellen op het vlonder, zodat iedereen hem kon horen. ‘Meid!’ ‘Schat!’ Schatje dit, liefje dat, zoals homo’s doen, weet je wel. Toen hebben we gezegd: ‘Je moet gewoon weg!’”

Martien is inmiddels helemaal klaar met de extravagante homowereld.

“De Gay Pride háát ik. Zo belachelijk dat dat bestaat. En dan die gekke mannen die dan met leren veters door de billen op zo’n boot staan dansen… Dan denk ik: wil je dat het geaccepteerd wordt? En dan denk je dat het helpt als je je zo gaat uitsloven? Vreselijk.”

“Heb ik helemaal niks mee! Doe even normaal, joh. Je haalt jezelf als gay alleen maar naar beneden. Ik ging in mijn Amsterdamse tijd wel, maar niet om naar die boten te kijken. Nee, gewoon lekker aan de Amstel met menen om me heen die dag vieren.”

Martien:

“Ik zie mezelf ook zeker niet als een soort boegbeeld voor gays. Ben ik helemaal niet. Als mensen me zo zien, is het prima, maar mezelf zie ik het niet.”


 1. Joshua

  Dat is wel raar om zo af te geven op de homoseksuelen die er ander gedrag of een andere uitingsvorm op na houden. De media zoomt altijd in op de blote kont maar er zijn genoeg andere boten. Het is een feest van vrijheid voor een groep die uit vaak moeilijke en.lastige situaties komen. Laat iedereen zijn wie die is en wat die voelt.
  Ik vind het erg jammer dat het zo eenzijdig eordt belicht

 2. Dan

  Theaternicht!

 3. Selmar

  Iedereen moet doen waar hij/zij zich het prettigst bij voelt en zolang er geen weerloze mensen/kinderen/dieren bij betrokken zijn is dat prima. En niet iedere homo staat in zijn blote kont op een boot, maar ook hier geldt wat mij betreft, doe waar je je goed bij voelt.

Plaats reactie