Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is een nare vent geworden


Wij schreven al eerder over Andre zijn verslaving aan het middel snus, maar dat is niks vergeleken bij het andere middel wat hij gebruikt.

We kregen een aantal tips door dat Andre zich vaak behoorlijk agressief gedraagt als er iets niet gaat zoals hij dat wil. Dit doet hij onder meer bij de mensen met wie hij werkt. Onder andere bij fotoshoots en helemaal bij optredens als Andre een drankje op heeft kan hij van het ene op het andere moment heel agressief uit de slof schieten. Hij loopt dan schreeuwend en dreigend op je af terwijl hij met zijn armen loopt te zwaaien aldus de tipgever. Een aantal jaar geleden was dit overigens helemaal niet zo. Andre was een goedlachse joviale jongen die altijd grapjes maakten.

Ons is verteld dat dit kan komen door de anabolen die Andre schijnt te gebruiken. Andre is onnatuurlijk breed en groot geworden binnen een aantal maanden. Vele professionele bodybuilders beweren dat dit alleen kan door het gebruik van anabolen. Een bijwerking hiervan is zeer agressief gedrag en het hebben van een kort lontje.

Na deze tip snappen wij eigenlijk nog beter waarom Sarah in zo een heftige ruzie met Andre belanden door zijn gebruik. Wij gingen ervan uit dat het met zijn drank en snus gebruik te maken had, maar het lijkt er meer op dat Sarah wil dat Andre stopt met de anabolen.

Hieronder een foto van Andre voor en na zijn onnatuurlijk transformatie. En nog een foto van Andre zijn absurd grote rug.


18 Reacties

 1. Rox en Mootje

  Hoe kweek je een agressief kutventje?
  Verslavingen, hoogmoedswaanzin, anabolen, drank, drugs. Hij tolereert alleen maar hielenlikkers om zich heen. Heeft de slechte Hazes – van Galen genen. Strontverwend, geen manieren, fatsoen, normen en waarden meegekregen. Pathologische leugenaar, anti sociale persoonlijkheidsstoornis, narcist tot op het bot. En dat allemaal is begonnen met een moeder die hem daarin ondersteund en hem dagelijks een staande ovatie geeft voor het asociale stuk vreten dat zij gevormd heeft!

  • ikkem

   Het klinkt net als jij Andre heel lang en van dichtbij kent. 🙂

   • Mandy de jonge

    Dat doet ze helemaal niet joh. Ze verteld gewoon puur wat ze ziet hoe hij zich gedraagt in videos, vlogs, social media. Het is toch geen stel. Die jongen lijkt hartsikke verward! En niemand doet wat!

  • Boem goed gezegd

 2. Willy

  Dat lukt hem toch nooit om clean te worden ze passen wel bij elkaar

  • Mandy de jonge

   Ze lijkt op moniqe westenberg kwa uiterlijk passen ze zeker goed bij elkaar. Sarah verdient denk wel beter

 3. Hazes-burnout

  En dan nog een paar(?)grammen wit in zijn neus en dan krijg je zo’n narcistisch karakter als ADHDreetje. Heeft ie al, maar dan wordt het 10x erger. Zijn kop ziet er ineens nog afgeleefder uit sinds hij wéér bij Monique weg is. Nu doet ie ook nog eens reclame voor het Kruidvat en dan dat afschuwelijke oranje-lied. Het houdt maar niet op en dan die “azijnpissers”- de hele familie van Soelen plus zijn zwaar gestoorde mammie erbij…overdosis familie Hazes. Zum kotzen🤮🤢🤮🤢🤢

 4. Rob

  Wanneer wordt dit vervelend figuur voorgoed van alle media geblokkeerd

 5. Annie

  Ja dat is bij hun zwijggeld voor al bij de Molletjes
  Zijn vriendin was er de dupe van.

 6. Joke

  Ben het hier volkomen mee eens .Begrijp niet dat de show Holland zingt Hazes nog 2 dagen verlengd wordt wat ik op tv zag.

 7. Cisca

  Ik vind het vreemd dat Kruidvat dat nare mannetje inhuurt. Zo krijgt Kruidvat ook een slechte naam. Waarschijnlijk al opgenomen voor dit alles speelde ???

  • Mandy de jonge

   Ben ik niet met je eens. Andre hazes is de typische knappe blonde Hollandse jongen die iedereen graag ziet.

   • Natasja

    Echt Mandy de jonge. Ik vind hem een afgetrokken kop hebben hij lijkt wel 45 en knap was ie ook al niet voor de anabolen.

 8. JHogendoorn

  Rox en Mootje ,
  Niemand kan het beter verwoorden dan jullie! Wat een etterbak is hij geworden.
  Laten wij hem voortaan André Etterbak noemen!

 9. Bosch

  Annie , waar voor zwijg geld en wat heeft het met de Molletjes te maken ? Ben zeer benieuwd .

  • CHRIS DE BRUIN

   Ik help wel even met uitleggen. De molletjes bezitten veelntelevisiezenders. Andre hazes komt veel op deze televisie zenders. Dit alles heegt dus veel. Met de molletjes te maken. Snap je?

Plaats reactie