Erica Meiland heeft een bizarre onthulling gedaan. Dit keer gaat het niet over de neppe relatie die ze had met Sander, maar over Martien.

Erica Meiland heeft zich namelijk altijd al ernstig geïrriteerd aan mannen die staand plassen. Ze prijst zichzelf gelukkig dat ze twee dochters heeft gehad en geen zoons. Erica zegt hier het volgende over:

“Daar had ik echt niet aan moeten denken. Dan zat ik met drie mannen in huis. Zo saai. En allemaal naast de pot pissen, letterlijk.”

Erica moet er niet aan denken dat haar toilet wordt gebruikt door mannen die rechtop staan te plassen.

“En dan mag ik dat zeker steeds maar schoonmaken? Als ik dat zie bij anderen, denk ik: mens, waar begin je aan? Vrouwen laten zo makkelijk over zich heenlopen. Hoezo nou? Ga lekker zitten, joh!”

Volgens Erica slaat het ook helemaal nergens op om staand te plassen.

“Als ik staand ga plassen, plas ik ook naast de pot. Nog veel meer dan een man. Dat dóe je toch niet? Dat doe je echt alleen als je het niet zelf hoeft schoon te maken.”

Erica dwong Martien dan al snel in de relatie dat hij zittend moest plassen anders hadden ze mot. Martien zegt hierover:

“Ik plas al sinds mijn twintigste zittend.”

Erica:

“Is ook beter voor je blaas.”

Martien:

“Ik maakte natuurlijk ook het huis schoon, samen met haar. Dan word je je er wel van bewust dat zittend plassen praktischer is. Veel minder schoonmaakwerk.”

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading