Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine ging ook vreemd in huwelijk met Marco Borsato!We wisten al dat Marco Borsato een notoire vreemdganger was en tegenwoordig alles doet om zijn imago van ideale schoonzoon weer op te poetsen. Gelukkig trappen veel bn’ers hier niet in en werd hij al volledig afgekraakt in de talkshow van Beau en ook Frans Bauer deelt een keiharde sneer uit richting Marco.

Maar vandaag lekt er heftig nieuws uit over Leontine. Iedereen was er namelijk van overtuigd dat Leontine hier het slachtoffer was van Marco zijn praktijken. Maar een bekende influencer genaamd Lifeofyvonne beweert dat Leontine het bed heeft gedeeld met een hele goede vriend van haar. En deze vriend schijnt een stuk jonger te zijn dan Leontine. Het kon haar zoon wel wezen zo groot was het leeftijdsverschil.

Dit alles heeft zich afgespeeld in een hotel een tijdje geleden toen Leontine nog niet op de hoogte was van Marco zijn escapades met andere vrouwen. De bekende influencer laat ook in een statement weten dat alle leugens van Leontine nog gaan uitkomen.

Inmiddels zijn Marco en Leontine weer vaak samen gespot en bloeit de liefde weer op. De vraag is of Marco weet dat Leontine ook een slippertje heeft begaan.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels en scoops zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels en scoops wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang 1x per week de meest heftigste roddels en scoops uit showbizzland die we niet konden delen op de website in je mail.

Loading

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

  1. Fina

    Lekker belangrijke muts die Lifeofyvonne, denk eerder geen life en daarom hunkerend naar aandacht

Geef een reactie