Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Buren verdrietig om vertrek familie Meiland


Martien en Erica Meiland zijn op dit moment druk bezig met de verhuizing van Hengelo naar hun super luxe villa in Noordwijk. Maxime Meiland was al eerder vertrokken en woont nu al enkele weken samen met haar vriend Leroy in haar eigen eengezinswoning in Noordwijk.

Dat de nieuwe buren die in de straat wonen bij Martien in Noordwijk niet blij zijn met de komst van de Meilandjes wisten we al. Maar de Meilandjes zijn gelukkig wel geliefd bij hun oude buren, want er zijn namelijk ontzettend veel oude buurtbewoners en ondernemers in Hengelo die de familie ontzettend gaan missen.

De lokale ondernemers zullen de Meilandjes vooral gaan missen om de extra omzet die ze genereerde voor het dorp. Door de Meilandjes kwamen er namelijk veel dagjesmensen naar het dorp.

De lokale kapper en horecaondernemer hebben er klanten uit het hele land aan overgehouden. Nu de familie naar Noordwijk vertrekt, kunnen ze fluiten naar hun klanten.

,,Het is bizar”, zegt een lokale horecaondernemer tegen een journalist. ,,Afgelopen zondag zaten er aan vijf, zes tafels mensen uren te wachten of ze nog komen. De familie Meiland is een ambassadeur voor het dorp geworden.”

Martin Meiland hielp de stad op de kaart te zetten. Veel toeristen komen nu naar Hengelo om te kamperen en komen naar het terras om een ​​glimp op te vangen van de familie. Daarnaast doen de Meilandjes ook alle boodschappen in de buurt.

,,Ze komen bij de lokale elektrozaak als de stofzuiger stuk is, doen hier hun boodschappen en gaan hier naar de sportschool”, aldus de lokale horecaondernemer.

Hetzelfde geldt voor de lokale kapper. Martine Hendriksen krijgt veel fans van het SBS6-programma in haar salon. In Chateau Meiland zagen we dat de familie vaak zelf hun haren knippen. Maar inwoners willen toch door Martine geknipt worden omdat Martien Meiland in Hengelo woont.

De enige die de Meilandjes uit Hengelo wilde hebben was dus toch echt de gemeente en niet de buurtbewoners. Maar het leuke van de verhuizing is toch wel dat de hele familie nu bij elkaar woont. Want ook dochter Montana woont in Noordwijk met haar vriend en runt zelfs de oude interieurwinkel van Martien die ze had overgenomen van hem. Het zou ons niks verbazen als Martien een aantal dagen in de week zal komen helpen in de winkel en dat dit ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van chateau Meiland.


  1. ikkem

    Dus de ondernemers in Noordwijk zijn al blij dat de Meilandjes daar komen wonen.

Plaats reactie