Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine heeft vriendin zwaar mishandeld


Lil Kleine is opgepakt op Ibiza door de Spaanse politie nadat hij zijn vriendin Jaimie Vaes in elkaar had getimmerd.

Dat Lil Kleine een agressief ventje is wisten we al. Zijn vriendin klapten namelijk al eerder in een interview uit de school over Lil Kleine zijn explosieve gedrag. Gisteren bevestigde Lil Kleine dit maar weer eens.

Het verhaal gaat dat Jaimie de vriendin van Lil Kleine bebloed en in totale paniek zich melde bij de receptie van het hotel waar zij en Lil Kleine verbleven.

De receptionist zag dat het menens was en belde meteen de politie. Lil Kleine had zich inmiddels verstopt in het hotel en de politie moest het hele hotel uitkammen maar kon hem uiteindelijk toch arresteren.

De gehele hotelkamer waarin het zoontje van de twee ook de hele tijd aanwezig was is helmaal kort en klein geslagen en ook Jaimie kreeg een aantal rake klappen. Lil Kleine sloeg zelfs een fles kapot op haar hoofd. Wij hebben de foto’s gezien van een bebloede en hevig toegetakelde Jaimie en die zien er op zijn zachts gezegd vrij heftig uit.

Een aantal weken eerder sloeg Lil Kleine ook al de beste vriend van Jaimie in elkaar op Ibiza. Die had toen een blauw oog opgelopen. De roem is Lil Kleine vast naar zijn hoofd gestegen. Hopelijk blijft hij een tijdje in de Spaanse cel zitten.


13 Reacties

 1. Jettie

  Jorik & Jamie zouden per direct uit de ouderlijke macht gezet moeten worden & kind naar pleeggezin.
  Schandalig een vechtpartij tussen ouders waar 2- jarig kindje bij was.
  Drank en drug in de hotelkamer in bijzijn van kind. En moeder Jamie die geen aangifte gaar doen, schandalig..al zou het alleen al zijn voor mishandeling van moeder waar kindje bij is, kindje heeft nu al een trauma & dan hebben we het nog niet eens over alle voorgaande ruzies in bijzijn van het kindje.
  Het enige wat J&J willen is feesten, drank en drug, neem dat kind dan niet mee op vakantie!

 2. L.BONNET

  Mensen moeten niet naar ze optredens gaan helaas zijn er nog mensen die gaan die vinden mishandeling niet erg

  • Mij

   Een stakker ben je , en doei doei ,daar ging je carrière ,je beroemdheid,, tja publiek maakt je en of breekt je 🙄🤨 en dan hoort slaan daar niet bij , 😡😡

 3. Cisca

  Dit is toch al eerder gebeurt ? Waarom gaat ze dan terug naar hem ? Beetje dom lijkt mij.

  • ikkem

   Beetje?

  • Fa58

   Beste Cisca, ik begrijp je standpunt maar dat gebeurt meestal toch wel dat sommige vrouwen gewoon weer terug gaan naar hun man als hij haar geslagen heeft. Of mishandeld heeft elke keer. Ik denk dat het mee te maken heeft ook dat ze bang zijn dat hij bijvoorbeeld haar gaat stalken of bedreigen … Dat gebeurt vaak door zulke mannen die denken het RECHT te hebben om hun vrouw of ex zo te behandelen. Dit is ook met een van mijn familielid gebeurt. Ze heeft ook aangifte gedaan bij de politie, hij heeft voor dit ook gevangen gezeten. En GELUKKIG heeft ze het overleefd🥺😪 En een ander kan wel hardop zeggen: ‘Ja stom dat ze terug ging, het is al eerder gebeurd?’ Maar het en geloof mij, het is niet gemakkelijk. Daarom vind ik dat vrouwen aan zelf verdediging mogen gaan volgen. Kijk natuurlijk zijn er ook vrouwen die een man kunnen mishandelen, komt ook weleens voor. Maar als zoiets gebeurt, ALTIJD aangifte doen. Jammer dat zulke mishandelingen gebeuren😣 ik ben benieuwd wat voor straf hij gaat krijgen.

   • Cisca

    Mijn moeder is ook mishandelt door mijn vader, oorzaak; Drank. Toch ging ze keer op keer terug. Of hij beloofde beterschap of hij bedreigde haar of ons de kinderen. Geloof me ik weet er alles van. Heb me altijd voor genomen dat ik dit nooit bij mij zou laten gebeuren. Liever dood dan dat iemand mij slaat. Terug vechten zal ik altijd. Niemand slaat mij. En anders zou ik wel wachten tot die gene zou slapen. Gelukkig heb ik een kei van een man die mij NOOIT zou slaan.

  • E.J

   Lekker lang vastzitten en daarna een hele lange taakstraf! Deze man deugt gewoon niet! Kan niet omgaan met zijn bekendheid en geld. Drank en drugs vullen zijn leven! Vreselijk!

 4. Pim

  Gelijk blokken op alle sociale media. Dat kon bij een uit de hand gelopen grap met een jonge jongen en een rapper. Dit is wel wat heftiger. Dit jongetje heeft een ernstige kronkel.

 5. CZILVERSCHOON

  Wie is Lilie kleine

 6. Jessica

  Die spoort niet om een vrouw te mishandelen en vriendin spoort ook niet om bij hem terug te gaan geld maakt niet gelukkig is aleen handig .

  • Suus

   Dombo Jaimie, hoe vaak wil je je nog laten slaan? Straks is je zoontje aan de beurt!!!
   Daarbij drank & drug bij je kind in dezelfde kamer in zijn bijzijn hebben,
   wat ben je voor een moeder, schandalig!

 7. Jessica

  Niet normaal meer.

Plaats reactie