Britt Dekker onthulden eerder nog dat haar collega’s vooral veel snuiven en heel naar zijn. Nu onthult Britt Dekker iets schokkends over haarzelf. Britt Dekker heeft al 10 jaar haar rijbewijs en ze was er apentrots op toen ze het had behaald. Ze moest wel bekennen dat het vooral kwam omdat de instructeur begon te praten over kamelen. Ze zei toen:

“Mensen dit geloven jullie niet. Ik heb net mijn rijbewijs gehaald. Gelukkig voor mijn zenuwen begon die man over struisvogels en kamelen.”

Maar gisteren liet Britt Dekker in het SBS6-programma First & Last weten dat er iets heel ergs gebeurd was toen ze voor de eerste keer examen moest doen voor haar rijbewijs.

Britt Dekker zei:

“Zal ik je iets heel ergs vertellen. De eerste keer dat ik mijn rijbewijs wilde halen, heb ik iemand aangereden. Iemand lag over de motorkap. Ik heb er ook wel begrip voor dat ik het niet gehaald heb.”

Martien Meiland medepresentator van het programma First & Last wil nog even weten hoe het met de desbetreffende meneer is afgelopen:

“Gelukkig alleen een gebroken pols.”

Britt verdient tegenwoordig zoveel geld bij John de Mol dat ze rijdt in een Porsche Cayenne ter waarde van 85.000 euro. Daar heeft ze gelukkig nog niemand mee aangereden.