Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Beatrix is verliefd op deze man


Het Duitse blad Freizeit Heute beweert dat prinses Beatrix een nieuwe liefde heeft. Dit moet natuurlijk allemaal geheim blijven, maar volgens het blad zou het zo serieus zijn dat de desbetreffende man een huwelijksaanzoek voorbereidt. Wie deze man is, laat het Duitse blad Freizeit Heute nog niet weten. Maar wij weten wel wie het is. Beatrix zou namelijk vaak gezien zijn met de 77-jarige Thilo von Watzdorf.

De twee hebben een kleine familielink. Vollrat von Watzdorf trouwde met Simone Arnoux, en Thilo is daar een zoon van. Simone hertrouwde later met Aschwin zur Lippe-Biesterfeld, de broer van Beatrix’ vader.

Beatrix en Thilo zijn al verschillende keer stiekem samen gespot op kasteel Drakensteyn. Het is nu wachten op een officiële bevestiging van de RVD.


 1. W.veenstra

  Als het zo mocht zijn dan wens ik onze prinses veel nieuw geluk in haar leven toe.

 2. Maartje

  zo ist maar net,iedereen zijn eigen leven…..

 3. Dan Arntz

  Prinses of niet. Waarom zou je hasr dit geluk niet gunnen. Wat een gezeik zeg. Ik kan alleen maar zeggen: Nee geniet er van, heel veel mooie dagen samen!

 4. Annie

  Wens er veel geluk
  Maar vraag mij wel af weer een duitser

  • SadieX

   Tja, ik dacht dat ook al, maar Claus was volgens velen een ontzettend lieve man. In tegenstelling tot vreemdganger/Afrika-olifanten afschieter Bernhard. Ik ben anti-monarchie, maar Juliana was een uitzondering, lief en inlevend. Dit had ze niet verdiend, zo’n Schwein. Wat Bea doet, boeit me niet. Ze is allang alleen en is ook maar een mens.

 5. Lia Janssen

  Ik hoop echt dat onze Prinses nog heel gelukkig mag worden , want wat heeft ze het verdiend
  Er liggen nog mooie jaren voor haar om leuke dingen te doen.
  Veel geluk en mooie jaren nog.

 6. Hennie

  Ja hoor zee is best wel knap ip die leeftijd voor de rest van haar leven als het nog kan

Plaats reactie