Maxime Meiland die onlangs een nieuw contract tekende bij John de Mol voor een enorm geldbedrag plaatsten op Instagram een foto van haar steeds grotere buik, waarin de baby met de dag verder groeit. Maxime krijgt samen met haar vriend Leroy een dochtertje. Maxime zou rond de 25 weken zwanger zijn. Dit betekent dat ze aan het einde van de zomer uitgerekend is.

Het gerucht gaat dat de babykamer van Maxime ook een make-over krijgt in de laatste aflevering van het programma Petit Chateau. Maxime zou hier niet van op de hoogte zijn en het moet dus geheim blijven. Haar zus Montana wil dit als verassing samen met Martien en Erica gaan regelen.

Waarschijnlijk krijgen we dan net als in de eerdere afleveringen dat enkel het voorwerk in de babykamer wordt gedaan door de Meilandjes en dat zodra de camera uit is het klusteam in actie komt en de gehele make-over voor hun rekening neemt zodat Montana, Erica en Martien ermee kunnen pronken bij Maxime en Leroy.

Hieronder de foto: