Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Interview Marco Borsato bij Beau volledig afgekraakt


Zat Marco Borsato eergisteren nog op een vuilniswagen om zijn imago van ideale schoonzoon op te poetsen gisteren was hij weer te zien in de talkshow van Beau voor een charmeoffensief.

Marco probeerde Beau de hele uitzending te overtuigen hoeveel hij toch van Leontine houdt. De vrouw die hij zoveel pijn heeft gedaan met zijn escapades met tientallen andere vrouwen. Maar Beau geloofde er niks van en vergeleek Marco met Andre Hazes.

Marco zei:

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt. Leontine is de liefde van mijn leven en de moeder van mijn kinderen. Dat ik publiekelijk tegen iedereen wil zeggen dat ik dingen niet goed gedaan heb, is helder. Ik vind ook dat ik het boetekleed aan moet trekken, maar ik steek de liefde voor mijn Leontine ook niet onder stoelen of banken. Ik hou van haar, ze is de liefde van mijn leven en er komt nooit iemand meer op die plek.”

Beau:

“Het is nogal ferm om dat te zeggen. André Hazes zegt het ook wel eens, maar ehh…”

Marco:

“Dit is de liefde van mijn leven en de moeder van mijn kinderen. Er komt nooit meer een andere mevrouw Borsato.”

Beau:

“Maar als dat zo is, betekent het ook dat het weer goed moet gaat komen.”

Beau:

“Je hebt natuurlijk haar vertrouwen terug te winnen en het gezin terug te winnen, maar er is natuurlijk ook iets gebeurd met het publiek. (…) Heb je ook het idee dat je ons en de kijker weer een beetje moet veroveren?”

Marco:

“Luister, het geldt voor elke plaat die je maakt en voor alles wat je gaat doen in je leven: het succes van gisteren is geen vrijbrief voor de dag van morgen. Als je verder wil in het leven, zal je elke dag opnieuw examen moeten doen.”

Veel kijkers vonden het interview van Marco bij Beau tenenkrommend. Er was dan ook een stortvloed van kritiek te vinden op Twitter. Hieronder enkele reactie’s:


 1. Cisca

  Als je met zo veel andere vrouwen het bed deelt is dat geen liefde naar je vrouw toe. Dus nu je zelf niet schoon praten dat ze de liefde van je leven is. Dat ze hem terug neemt. Hij is in zoveel andere ….. geweest, ik zou er vies van zijn.

  • Coco

   Gelijk heb je. Vreselijk gezeur, enkel om zijn lied te promoten zoals bij Linda. Bah

 2. Elies Pijls .mast

  Hopelijk is het heerlijk voor haar!!!!!
  Ben al 20jaar alleen maar mij lukt het
  niet……
  Maar ik gun het haar
  Liefs s Elies Pijls Mast

 3. Stella

  Laat een ieder in zijn/haar waarde. Zo ook een Marco Borsato en een Leontien. Waar ik me wel aan kan ergeren is dat een hoop Bekers zeggen geld maakt niet gelukkig. Maar als ze ziek zijn of wat dan ook scheelt het toch wel een boel als je het wel hebt. Er even tussen uit gaan no problem voor hun om hun batterij op te laden. Ik hoor het de mensen denken moet jezelf ook maar werken. Nou ik ben idd afgekeurd….een tumor en een en al ellende gehad…Maar ik heb me altijd de takken gewerkt in de verpleging. Niemand die zegt goh je deed goed werk dus ga er even tussen uit. De verdienste waren daar niet zo hoog. Idd geld maakt niet gelukkig, maar geen geld ook niet. Jaloers ik? Hmm nee dat niet….Maar zeer doet het soms wel.

 4. Peet

  Het is allemaal gelul. Leontien en Marco hebben een soort deal gesloten zoals altijd in huwelijken met geld. Zij het geld en hij de slippertjes. Simpel. Tuurlijk neemt ze hem terug dat is toch logisch. Mevrouw is al 20+ jaren gewend aan veel geld en wat moet ze dan zonder? Ze werkt niet is 54, heeft leuk koppie. Maar ja een andere rijke vent krijgt ze niet meer op haar leeftijd. Teveel kapers die jonger zijn. En vele stappen terug nee dat kan ze ook niet meer. Ze krijgt nu nog toelage van hem maar als hij toch weer een ander vind kan ze daarnaar fluiten want kinderen zijn volwassen. Drie hoog achter is een risico dat ze niet gaat nemen. En dan is het weer goed en gaat hij weer vreemd en zij het geld. Ik denk dat ze het accepteert zolang zij publiekelijk maar niet te kakken word gezet door zijn escapades en dat is nu wel gebeurt. Dus ja ze moest nu wel iets doen voor haar trots behoud. Zolang hij het op de achtergrond doet hoor je haar ook niet.

Plaats reactie