Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koningin Máxima kiest Matthijs van Nieuwkerk


Koningin Máxima wordt volgende week vijftig jaar oud en de traditie is dat er dan meestal een groot tv-interview komt. Het leek er uiteindelijk op dat dit toch niet zou doorgaan.

Maar het nieuws wordt nu bevestigd door de NOS, die het Máxima-interview maandag direct na het Achtuurjournaal gaat uitzenden. Ook de presentator is bevestigd: Matthijs van Nieuwkerk. En Maxima heeft zelf aangegeven dat ze alleen door Mathijs van Nieuwkerk geïnterviewd wil worden. Mathijs die tegenwoordig een affaire heeft met de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen had hier gelukkig nog een gaatje voor vrij in zijn agenda.

Eigenlijk hoopten iedereen dat Máxima voor een vrouw zou kiezen, bijvoorbeeld voor Eva Jinek of Linda de Mol, maar dat heeft ze dus niet gedaan.

De NOS laat in een persbericht het volgende weten:

“Koningin Máxima viert maandag 17 mei haar vijftigste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan ontmoet Matthijs van Nieuwkerk haar in Paleis Huis ten Bosch voor een openhartig gesprek over het leven, de liefde en het werk. De NOS zendt de ontmoeting uit op de avond van Máxima’s verjaardag.”


  1. Fre

    leuk, ben benieuwd en ga zeker kijken.

Plaats reactie