Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heel triest Marco Borsato doet alles om imago op te poetsen


Marco Borsato kennen we inmiddels als notoire vreemdganger. Hij was het die zijn vrouw Leontien daarvan de schuld gaf. Marco introduceerde namelijk tijdens het laffe interview met zijn goede vriendin Linda de Mol het woord intimiteitsvacuüm. Maar eigenlijk zat hij natuurlijk gewoon bij Linda de Mol om zijn nieuwe single te promoten en niet om te vertellen hoeveel pijn hij Leontien heeft gedaan.

Om al zijn misstappen te doen verbleken probeert Marco al wekenlang zijn imago op te poetsen bij het publiek. Ditmaal is het wel heel triest gesteld, want hij heeft een filmpje online geplaatst waarin te zien is hoe hij een dagje meeloopt als vuilnisman.

Hieronder de filmpjes van Marco als vuilnisman:


 1. Annie

  Marco is ook een vreemganger
  Nu wil hij Leotien terug
  Zij lijk wel gek .
  Zij kan ook wel een ander krijgen
  Nou vind hij zich zielig
  Aansteller

 2. Puntmuts

  Zielige man

 3. Ingrid

  Ik HOOP dat de twee weer HEEL gelukkig mogen worden SAMEN,dit gun ik ze☺️

Plaats reactie