Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine gaat tekeer tegen de politieIn de onderstaande video is te zien dat Lil Kleine, de ex van Sarah van Soelen in een stoet van 5 Rolls Royce auto’s door Amsterdam heen rijdt. Geen idee waarom hij zich zo als een patser zou moeten gedragen, maar als de politie hem sommeert te stoppen begint Lil Kleine de agent te kleineren. Lil Kleine begint zijn tirade tegen de agent bij 56 seconden in de video.


  1. Jacques

    Men moet eens ophouden met het gezeik over die Hases familie. We zijn er nu wel een beetje klaar mee.

  2. Ed

    Als je niets bent en je verbeeld je niets? Ben je helemaal niet wat.

  3. Jo

    Als je geboren wordt voor een dubbeltje zul je nooit een kwartje worden. En wat betreft die Hazes familie: ordinair. Er heeft altijd wel iemand ruzie met de ander. En dan heb je geld….wat heb je daar aan als er geen liefde is en alleen maar ellende. Ik hoop dat ik er zo weinig mogelijk over mag lezen in de media, want wat hebben we er aan?

Plaats reactie