Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Meilandjes steeds meer gescriptNu Erica Meiland en haar nieuwe vriend een punt achter hun relatie hebben gezet dringt de de de vraag zich op hoe gescript Chataeu Meiland is. Angela de Jong de televisierecensente van het AD zei het al eerder dit seizoen ze twijfelt aan de echtheid heel veel lijkt gescript te zijn.

En nu de relatie van Erica en haar nieuwe vriend plots eindigde doen deze geruchten weer de ronde. Dit komt ook mede doordat het ontstaan van de relatie is gefilmd in de serie en dat Maxime en Martien er op een manier achter kwamen dat heel erg in scene gezet leek.

Nu is het ook weer heel toevallig dat de relatie van Erica en haar nieuwe vriend over is en dat dit vanavond te zien is in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Waarom wordt dit enkele dagen voor de uitzending in de media gelekt en waarom is het einde van de relatie ook weer toevallig gefilmd in de serie en is dit de afsluiting van het seizoen?

Dit is onder meer wat Angela bedoelt. Het lijkt er namelijk op of de verhaallijn elk seizoen steeds meer gescript is en er van de spontaniteit weinig meer over is en dat is jammer en totaal onnodig.


10 Reacties

 1. Anne

  Op SBS zyn alle realiseren soaps gescript,alles voor de kijkcijfers om RTL 4 maar te verslaan.

 2. Daniel

  Hoe kun je zo laag gevallen met die mensen en die programma’s, hoe dommer hoe liever de mensen het graag zien, geen respect voor zulke mensen

 3. Cisca

  Wat maakt het uit. We kijken er allemaal (de meeste toch) graag naar. Bij de meeste die op T.V. komen is het allemaal een beetje “te “. Dus misschien ook bij de Meilandjes. Zo wat !!! Ik vind het , tegenwoordig, leuk. Vroeger vond ik het 3 x niks maar nu lach ik er toch wel om, alleen niet over Bommeltje . Dat was/is verdrietig. Verder leuk.

 4. DeSmee

  Fam.Meiland

  Ja Angela je hwbt helemaal gelijk .. ik was geen fan van jou maar hier zit toch voor mij een kern van waarheid in. Laatsr had ik ook zoiets van ..
  Martien maakte erwtensoep en om het programma vol te maken herhaalde hij meerdere malen dezelfde zin. Maxime is sneaky en wat ik begreep is zij degene die met “buitenstaanderz” zo ruziet dat de mensen het prigramma verlaten. Eerst de vriendin van Martien, toen de huishoudster en nu dan ook de vriend van Erica. Tja of alles geproduceerd is vraag ik me af? By the way ..Martien krijgt Rogier Smit allures naar Erica toe ” Waar is dat MENS, zit dat MENS weer in haar kantoortje om er maar even twee te noemen.
  Helaas

  • Angela, de andere

   Gescript of niet, het is amusement en het is vooral graag bekeken. Tegenwoordig lees ik dat kijkers niet akkoord gaan met de verhaallijn van een serie. Is tv kijken ontspanning of is het een opdracht om zoveel mogelijk kritiek te spuien?

 5. Anna

  Ik vind dat je de vuile was binnen moet houden.want nu heeft hij een jonge vriendin.
  En gaan er dingen mis.
  Gaat hij terug naar moniqe.
  Gewoon geen aandacht geven gaat alles snel vervelen.

 6. f Boelhouwer

  Wat een flauwekul
  Zo nep
  En zo met geld smijten
  Terwijl er zoveel armoede heerst in Nederland
  Dit is kijkgeld
  Heel erg vind ik het

 7. Angela, de andere

  En als zoveel mensen dit programma leuk genoeg vinden om naar te kijken, dan is het een goeie script. Het is toch entertainment!

 8. Eveliene

  HUP MEILANDJES, ZE ZIJN TE GEK

Plaats reactie