Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gerard Joling scheldt collega verrotJarenlang vormden Gerard Joling en Nance een presentatieduo met elkaar op SBS6. Ze presenteerden grote shows als Sterren Dansen op het IJs en Popstars met elkaar en zorgde voor hele hoge kijkcijfers. Het was tot vandaag eigenlijk niet bekend dat ze helemaal niet met elkaar konden opschieten achter de schermen.

Nu laat Joling weten dat hij een keer zo boos was op Nance dat hij haar helemaal verrot heeft gescholden. Gerard zegt hier het volgende over:

“Er was wel strijd. Het ging heel vaak om de kleding. Ze had een styliste en ik zei altijd keurig tegen haar: ‘Volgende week doe ik dat en dat aan. Die kleur heb ik aan, kijk maar eventjes.’ Ik gaf áltijd aan wat ik aan had.”

“De bom is gebarsten bij een uitzending van Kinderen Dansen op het IJs. Ik zei toen: ‘Ik doe volgende week dít aan.’ Ik had toen een rood fluwelen kerstpak aan. Ik zei: ‘Dat je dat weet, dat je dat aanpast.’ En toen kwam ze óók met rood aan, maar een ander rood. Ik zei: ‘Je weet toch dat ik dit aandoe? Dit kerstpak heb ik in de kast hangen.’”

“Toen heb ik ze allebei verrot gescholden, zowel Nance als die kleedster. Ik zeg: ‘Jullie kunnen echt allebei de kelere krijgen. Élke week zeg ik van tevoren welke kleding ik aan doe.’ Het was altijd gezeik.”

“Er waren altijd van dat soort dingetjes en dat was eigenlijk heel jammer, want het is een heel goede presentatrice. We waren een heel goed duo en het is ook niet dat we slaande ruzie hadden, maar er waren irritaties. Voor de rest is het een doodgoede meid.”


  1. Backus

    Moet hij dan bepalen wat Nance aandoet? Past hij zich maar aan aan Nance als hij zich ergert

  2. Nikki

    Srry maar vind dit arrogantie ten top. Geer bepaald ff wat er gedragen wordt…IK, IK, IK.. typisch. Heb je ooit gevraagd: goh meid wat wil jij volgende week dragen dan weet ik wat ik evt aandoe? COLLEGIALITEIT heet dat Meneer Joling.

  3. Stefan

    Lekker boeiend

Plaats reactie