Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is gefrustreerdMonique de ex van Andre Hazes liet gisteren met een statement eindelijk weten wat ze van de hele situatie vond. Maar ze heeft nog niks gezegd over wat Andre Hazes in zijn nieuwe nummer nou precies bedoelde met de zin dat er meer is gebeurd in de relatie met Monique maar dat hij dat niet kan vertellen want hij is een nette man.

Wij denken wel te weten waar Andre op doelt met die zin namelijk dat Monique een monster zou zijn omdat ze hem niet vrij liet. Dat heeft Andre al eerder gezegd in een interview. Het probleem is alleen als je Andre vrij laat hij binnen de kortste keren een nieuw liefje heeft.

Of zou Andre toch doelen op de flirterige berichten die Monique en zanger Tino Martin aan elkaar stuurden? Wat wij daar nu van weten is dat dit een vriendschappelijke band is en daarnaast heeft Tino ook al een tijdje een vriendin die afweet van de band tussen Tino en Monique en dit niet als een bedreiging ziet.

Het lijkt er meer op dat Andre zijn ex Monique gewoon zwart wilt maken. Zo praat hij voor zichzelf waarschijnlijk zijn slechte keuzes goed. Daarnaast moet hij natuurlijk ook denken aan zijn imago. Hij is zijn eigen product dus als de mensen je niet meer moeten komt er geen geld meer binnen. Maar om zo je imago op te poetsen is natuurlijk wel om te kotsen.

Ach ja als ook half bekend Nederland zegt dat ze het gedrag en hoe hij Monique heeft behandeld schandalig vinden dan brokkelt het imago van Andre Hazes toch langzaam af.

Het zou ons ook niet verbazen als er nog meer nummers aan zitten te komen waarin Monique het zwarte schaap zal zijn.


10 Reacties

 1. Ja misschien vond Monique het niet zo leuk dat haar zoontje opgroeide met een zuipschuit van een vader. André weet hoe erg dit is en toch vind hij het normaal zijn zoontje hier aan bloot te stellen. Hij wilde niet dat zijn zoon opgroeide met ruzie tussen zijn ouders. Nou gedraag je dan ook zodat dit niet gebeurd.

 2. Monique

  Laat hem toch met rust die hele sociale media blaast t lekker op allemaal monique had beter moeten weten wat verwacht je nou hij was nog een broekkie toen ze iets met elkaar kregen

 3. Andre hazes wil niet toegeven dat dat die haast een jaar met die van soelen bezig is straks gaat die weer optreden en dan begint het weer En als ik Djarno was zou ik maar uitkijken anders is die ook nog ze vriendin kwijt dus zo’n heer is het niet 😭😭😭😭

 4. Ik snap niet waarom Andre hazes zo moeilijk doet over Monique hij hebt toch niks meer met de laat het lekker allemaal rusten 😭😭😭😭

  • De boer

   Andre denkt dat hij heel wat is..een heel vervelend ventje.die geen verantwoording neemt voor zijn kind..zuipt als zijn vader…vliegt van het ene wijfie naar de andere….en wat voor types.goedkoop uitschot voor een nachtje…blehhhh

 5. Ria

  Ik denk dat Andre jaloers op Monique is omdat ze niks zeg dan kan die geen tegen gas geven en sbs 6 moet hem niet zo ophemelen want het is geen lieverdje

 6. Nou laat dat nette man maar weg je bent toch al fan’s kwijt je bent gewoon een bullebak

 7. Andre zo’n nette man ben jij niet als je overal Monique de schuld van geeft jij bent de hoofd dader

 8. André is nog erger dan zijn vader Asociaal..Monigue wees blij dat hij de weg kwijt is.neem hem niet in huis..Schoffie is het

Plaats reactie