Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Erica Meiland weer vrijgezelErica Meiland en haar nieuwe vriend Sander zijn alweer uit elkaar. Dit is aanstaande maandag te zien in de allerlaatste aflevering van Chateau Meiland.

Erica en Sander maakten op 23 maart hun relatie bekend. In Chateau Meiland was te zien hoe de twee op date gingen. In de aflevering van aanstaande maandag is te zien dat de relatie over is tussen Erica en Sander, maar de twee blijven blijkbaar nog goede vrienden. Sander gaat zelfs mee met de familie naar het Chateau in Frankrijk.

Eerder ging het gerucht dat de relatie niet echt was het zou een publiciteitstunt zijn. Dat de relatie nu weer zo snel over is helpt niet echt om dit gerucht te ontkrachten. Het blijft een raar verhaal, maar Erica kan zich nu wel helemaal richten op de verhuizing met Martien naar zijn nieuwe villa in Noordwijk.


 1. E.J

  Goed zo,Erica!
  Vreselijk dat je zo gevolgd wordt. Maar ja,dat is relevant aan jullie bekendheid! Vond het ook niet echt een leuke man voor je! Jij verdiend wat beters!😉😉😉
  Succes met de verhuizing naar Noordwijk!👍👍👍

  • Ruud

   Dat is een keus in het leven .
   Je gaat met je hele prive leven op de buis dan weet je ook wat de gevolgen zijn.
   Daar staat natuurlijk ook leuke geld bedrag tegenover..
   Dus kan je niet beginnen over hoe vresekijk het is als je gevolgd word

  • Thom

   Pure fake allemaal. Ze kenden hem toch al lang? Maar in de aflevering dat ze Erica gingen volgen wist niemand wie het was. Maar ze hadden al een half jaar een relatie. Wat een nep. Jammer genoeg is de tijd van het chateau voorbij. Toen was het nog leuk.

 2. Ingrid

  Er staat naar zijn Vila in Noordwijk en volgens mij is het HUN Vila. Die Erica werkt keihard( meer achter de schermen) Alles hebben ze aan haar te danken.

 3. Anna

  Ik zag de laatste aflevering
  Maar dit is opvulling.geweest dit verhaal slaat nergens op.
  Doet mij denken aan figuratie. Ontzettend nep

 4. Yvonne

  Wat een gezeik !!!! ik snap niet waarom de vreselijke zeikers toch naar dit programma kijken ? ga lekker wat anders doen . Wij vinden het de leukste en liefste familie . worden er altijd blij van en kan niet wachten tot het vervolgt word . ,ik weet zeker dat er heel veel mensen hier ook naar uitkijken. moet helemaal afkicken nu het even afgelopen is.

Plaats reactie