Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Veel kritiek op ongepast gedrag Martien MeilandWas er laatst nog veel kritiek op Martien Meiland omdat er een SBS6 medewerker werd ontslagen waar hij een aanvaring mee had. Nu komt de kritiek uit een andere hoek namelijk van de kijkers en de politie.

De makers van Chateau Meiland hebben namelijk een grote fout begaan door uit te zenden hoe Erica en Martien Meiland zich als een stelletje dwazen altijd door het verkeer heen bewegen vinden een aantal kijkers. Volgens de kritiek rijdt Erica altijd veel te hard en Martien belt nooit handsfree tijdens het rijden. Vreselijke beelden voor verkeersslachtoffers vinden vele kijkers en ook de politie.

Martien reed in de afgelopen aflevering van Chateau Meiland wéér over de snelweg met zijn telefoon in zijn hand. Kijkers vinden het belachelijk dat SBS 6 dit soort levensgevaarlijk gedrag uitzendt.

Hieronder enkel reactie’s van de kijkers op het rijgedrag van Martien:

“Ja joh en weer gewoon rijden en bellen lekker voorbeeld.”

“Elke keer weer gewoon met zijn telefoon in de hand al rijdend. Echt belachelijk dat daar niks van gezegd wordt.”

“Waarom mag Martien Meiland wél bellen in zijn auto?! Slecht voorbeeld!”

SBS6 heeft zelf nog niet gereageerd op de kritiek, maar de politie zegt dat het een schande is dat dit steeds wordt uitgezonden.


25 Reacties

 1. Tijd om deze mensen van het scherm te halen,
  Zeker niet meer in panels etc neerzetten, brengen niets vernieuwend meer, alleen maar verveling,afkeur en walging.

  • A

   Ja en niks als BNers op de tv bah bah

  • W

   Leuk programma, leuk oprechte mensen. Geen gemaakt gedoe, heerlijk. Jammer dat mensen zichzelf aandoen om te blijven kijken naar iets waar ze zich aan storen. Wat een leuke familie.

   • M

    Ik ben het volledig met je.eens het zijn
    En blijven heerlijke afleveringen zooo
    Ongecompliceerd voor de kijker althans
    Niet altijd voor hun, vooral doorgaan
    Met de afleveringen

  • Ligot

   Eindelijk een reactie op ongehoord gedrag tijdens het auto rijden, en dat is in meer programma’s te zien, dat ze daar dan ook iets aan doen. Hier moet men wel het juiste voorbeeld geven en niet andersom. Laat ze dan ook een prosses verbaal krijgen. Die geven ze ons ook als het op beeld staat.

  • Marianne

   Wordt er een beetje naar van die Meilandjes,alles is gespeeld als het maar geld oplevert !!!Bijna elke quiz heeft Martin in het pennel zitten.Erger me aan hun gedrag.In het begin vond ik het leuk maar nu draai ik de knop om !!!!

 2. Martin

  Het word tijd dat dit slechte progamma nu eens van de tv verdwijnt
  Wat een dom geklets elke keer
  Kan die martien niet eens normaal kletsen

 3. Tonnie

  Vooral Martien en Martine denken dat ze alles kunnen doen en zeggen.
  Dan dat bellen in de auto,niet normaal meer.
  Wordt tijd dat ze minder op tv komen,want ze denken zich alles te kunnen permiteren.

  • Edd

   Tjonge wat een wauws. Ik krijg de kriebels van deze gast en zijn zwangere dochter is al net zo dom. Scheelt alleen nog dat zij ook nog zo gaat schreeuwen.als ze zogenaamd schrikt. Poh wat een domme familie. Dat sbs 6 dit uitzend vind ik al een aanfluiting, om maar te zwijgen hoe Erika en die mafkees zich in het verkeer gedragen. Die fluitketel moet gewoon zwaar gestraft worden. Het bewijs dat hij niet hands free belde is elke week op sbs te zien. Waarom wordt die gast en sbs6 niet bestraft? Haal die klote serie in godsnaam van de buis. Deze mensen sporen niet.

 4. Swart

  Hopelijk word eens aangehouden en laten ze die leip een flinke bon geven .
  Die schreeuwerd dat is o wat geoeeeed debiel is het .

 5. Jan

  Nou dat zal dan wel maar Jan Smit reedt in vroegere jaren ook altijd op tv zonder gordel.

 6. Denny

  Nou nou mensen en jullie doen niks verkeerd he .en kijk dan lekker naar iets ander

 7. A

  Het is altijd die BN ers die te zien zijn Bah moeten die weer geld hebben

 8. Natasja

  Helaas zijn de meilandjes niet de enige op tv die dit slechte voorbeeld geven….

 9. Edd

  Tjonge wat een wauws. Ik krijg de kriebels van deze gast en zijn zwangere dochter is al net zo dom. Scheelt alleen nog dat zij ook nog zo gaat schreeuwen.als ze zogenaamd schrikt. Poh wat een domme familie. Dat sbs 6 dit uitzend vind ik al een aanfluiting, om maar te zwijgen hoe Erika en die mafkees zich in het verkeer gedragen. Die fluitketel moet gewoon zwaar gestraft worden. Het bewijs dat hij niet hands free belde is elke week op sbs te zien. Waarom wordt die gast en sbs6 niet bestraft? Haal die klote serie in godsnaam van de buis. Deze mensen sporen niet.

 10. Kees

  En boef is gelijk de Sjaak..

 11. Rosan

  Als iedereen eerst eens bij zichzelf te rade gaat over zijn of haar eigen gedrag lijkt me beter dan dat eeuwige gezeur over wat anderen fout doen. We zijn een vervelend intolerant volk geworden waarbij Social media een hoofdrol speelt. Mensen mogen beledigt en afgebrand worden. Tevens heb je een afstandsbediening en kun je gewoon een andere zender opzetten.

 12. Cor

  Dat deze dwijl nog een podium krijgt snap ik echt niet.

  • Sjaak Janssen

   Hij praat sneller dan zijn hersenen denken, zijn gillen overstemmen die van een keukenmeid, binnenkort heeft hij een eigen tv-zender: MM, 24 uur per dag, hij vertoont gedrag van een zevenjarige, hij overschreeuwt alles als een opgewonden standje om aandacht, hij is commercieel sterk onderlegd en peurt alles tot op de bodem uit, …… Rara, over wie gaat het (hij/zij)?

 13. T

  Wordt het niet tijd om uitzendingen waar de grootste mismakende en smakeloze figuur genaamd Martien Meiland in voorkomt van scherm te halen. Het zou SBS6 sieren, als ze afstand nemen van dit smakeloze walgelijke figuur.

  • Prinses

   Daar heel veel mensen Martien erg leuk vinden, zie je hem veel op tv, de kijkcijfers zijn niet voor niets zo hoog!

   Voor de gene die hem van de tv af willen, waarom kijken jullie er dan na, als je het niet leuk vindt?!

 14. G.Kagenaar

  Wat een hoop hatelijke reacties. Daar word ik nu verdrietig van. Als er een programma niet bevalt, kijk dan niet.

 15. Dvandersnoek

  Inderdaad het is niet alleen met de telefoon in de hand rijden maar ook de corona regels lappen ze aan hun laars 1 persoon ontvangen . Nee hoor we vieren gewoon een feestje met verschillende mensen en de gewone burger zich maar aan de regels houden

Plaats reactie