Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Felle kritiek op excuus-nummer Andre HazesGisteren lieten wij al weten dat er veel kritiek was op het nieuwe nummer van Andre Hazes. In dit nummer laat hij namelijk weten dat hij afstand gaat nemen van zijn zoontje en dat het niet alleen aan hem ligt dat het niet is gelukt met hem en Monique. Hij zegt zelf in het nummer dat er meer is gebeurd in de relatie met Monique maar dat hij dat niet kan vertellen want hij is een nette man.

Nu kotst ook bekend Nederland de zangteksten van het nieuwe nummer van Andre Hazes uit.

Rob Goossens zegt hier het volgende over:

Ik moet heel eerlijk zeggen: toen ik het hoorde, dacht ik dat het een grap was. André Hazes is degene die Privé heeft aangeklaagd omdat ze foto’s van zijn zoontje lieten zien. En wat doet hij nu het uit is met de moeder van zijn zoontje? Hij zet zijn kind in om toch weer een wit voetje te halen bij het grote publiek. Dat vind ik echt heel raar.

“Hij zegt ook impliciet: ‘Er is meer gebeurd, maar ik ga het niet vertellen, want ik ben een nette man.’ Daar komt het eigenlijk een beetje op neer. Dan denk ik ook: vertel het of vertel het niet.” Nu komt Monique er niet goed vanaf, probeert hij uit te leggen. Nu laat hij ook een beetje de indruk ontstaan dat Monique een vreselijk wijf is. Als jij tegenover je zoontje een goede beurt wil maken, ga dan niet zijn moeder zwartmaken.”

Over dat Andre Hazes afstand neemt van zijn zoontje zegt Rob Goossens het volgende:

Je bent er zelf bij. Als jij vindt dat je je zoontje vaker moet zien, dan ga je naar je zoontje toe en dan moet je niet op Ibiza gaan zitten met je nieuwe vlam. Dat je in dezelfde week met twee paparazzi naar Ibiza bent geweest en dan met een sorry-nummer komt…

Ook Wilfred Genee schuift zijn mening over Andre Hazes niet onder stoelen of banken. Wilfred zegt het volgende:

,,Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden? Kom op zeg! Hij zou, als hij een béétje fatsoen in zijn reet had… Dan zou je jezelf nu toch niet zo uitgebreid etaleren met een nieuwe liefde? Dat doe je niet toch? Het is de moeder van je kind, man. Kom op, zeg! Je bent net de deur uit en dan ga je dit doen?”


35 Reacties

 1. Jeanne

  Sorry Andre
  Wat ben jij een hypocriete zak zeg. Fijn voor je
  Zoon, hier zal hij later zeker van op kijken maar niet in een positieve zin. Leer je het dan nooit.
  Gaat het om je zoon of gaat het weer om jezelf.

  • Ell Asser

   De appel valt nooit ver van de boom!! En wat te denken van die lekkere, zakkenvullende, moeder van hem!!

 2. Judy Boukens

  Ben het helemaal met jullie eens. Wat voor rare dingen zegt André jr over Monique en tegen zijn zoontje

 3. E.J

  Dom mannetje! Vreselijk voor zijn zoontje! Probeert hij het op deze manier goed te maken?
  Wanneer stopt de media met al dat posten van zijn onzin?

  • L.BONNET

   Walgelijk figuur dat er nog mensen naar ze optredens gaan moet er niet aan denken

  • Tina

   Dit heeft niets met je zoon te maken ,jij wil aandacht André.
   Wat zet jij jezelf toch elke keer voor schut.
   Dat met Sara zal ook niet lang duren en dan sta je weer met hangende pootjes bij Monique voor de deur.
   Ik hoop dat Moon de deur heel hard dicht slaat als jij aan belt ,want wie wil nou zo’n onvoorstelbare egoïst in haar huis.
   Je hebt last van narcisme man .
   Je kind gebruiken en de moeder van je kind zwart maken in een liedje BAHHHH.

 4. Rolanda

  Sorry free beetje dom van je.

  • A SPOELSTRA

   Een beetje,een beetje veel.

  • André is precies zijn vader.
   Schandalig wat hij weer flikt.
   Goed voorbeeld voor zijn zoontje.
   En dan walgelijke plaat.
   Beetje slachtoffer rol spelen.

   • G Scholtens Molenkamp

    Dat smartlappen gedoe. Hij gaat André senior achterna die kon zogenaamd het geluk ook niet vinden. Andre is zooooooo verkeerd bezig. En hoe……..ja hoe moet Monique zich nu voelen. Ik vind het lied tooootaal respectloos.

   • Ine

    Zever zever zever…komt helemaak niets verkeerd in dit nummer!!! Stomme hollanders denken altijd dat ze het beter weten. Kijk 1st naar jezelf losers. Chapeau andre!

 5. Rolanda

  Dree

  • Conny

   Nog nooit in mn leven, zo.n gestoord persoon meegemaakt, in december vraagt hij Monique de vrouw die hem nog een beetje in het fatsoenlijke houdt.Nu al weer een ander opgespoten barbie pop,waar hij vast en zeker ook weer mee gaat trouwen??????
   Vergeet vanlieve lee zn kind.Gaat oom weer meer naar de fles grijpen. Want saartje van soelen is ook niet onbekend wat verslaving is.Dus wat dat betreft past dit rommel potje wel bij elkaar.Ik hoop dat je nov eens een keer de andere kant van het leven mee
   gaat maken,en dat niemand je meer terug wilt maar uitkost. 🤡

 6. Carina

  Sorry André,
  Maar laat nooit u kind vallen voor iemand die niet begrijpt dat je een kindje hebt. Dat wist ze toch al van voor jullie liefde bestond. En wat als je nieuwe vriendin zegt na een tijdje ik stop ermee. Want moest ze u echt graag zien dan mag u zoontje geen probleem zijn.
  Denk dan maar eens met welke vragen u zoontje met tijd in zijn hoofd gaat zitten.
  Denk er eens goed overna.
  Als het echte liefde is mag aanvaard je het kindje ook met liefde.
  Doe niets overhaast, hoe verlieft je ook bent ,laat je kind niet vallen voor iemand die jou zoontje niet aanvaard.

  • Betty

   Dat bedoeld ie ook niet !! Of je samen bent of je bent gescheiden je ziet je kind niet meer 7 dagen 365 dagen per jaar hij ziet zijn kind gewoon minder klaar dat is met een scheiding !! En lekker makkelijk om 1 iemand de schuld te geven en omdat hij verliefd word op een ander ja dat kan iedereen gebeuren !!

  • Heel goed goed gezegd ik ben het helemaal mee eens carina hij mag nooit zijn kind opgeven ook al is hij nog zo verliefd op sarah

 7. Ronald

  Niet te geloven dit

  • Martin

   Zijn vader deed precies hetzelfde, zelfs 2x flikte hij het om uiteindelijk bij die zakkevulster te eindigen hele rare familie hebben nog nooit van normen en waarden gehoord alleen geld geld en nog eens geld een zieke familie

 8. AH

  Stomme zak je had zo mooie vrouw je moet goed naar je mama luisteren die is ook geen reed beter nu zit je bij een vrouw die ook door menig man is afgelebberd zak ze moeten je zoontje van je afnemen en moniek het alleen recht geven dan voel je dat ook eens a

  • Tony

   Je hoeft het niet er mee eens te zijn hoe hij handelt. Maar zoals jij tekeer gaat lijkt me ook niet echt normaal gedrag.

 9. Hennie Stevense

  Zielig verguur die Hazes hij komt net kijken dat soort moeten ze niet meer op de tv laten komen ze hebben allemaal relatie problemen misschien wel wat voor dokter Phil.

 10. Swart

  Die jongen is gewoon niet goed breng hem naar een gesticht.
  Ze vader zo zich eigen omdraaien in zijn graf dat ie zo’n zoon op de wereld gezet heeft

 11. Tulp

  Hoe kan je in God’s naam dit je eigen kindje aandoen de tweede keer dat je hem verlaat en Dan vraag je of hij er later voor jouw is schaam je

 12. Hermien

  Hij is een stuk stront die Andre j,net zn moeder ook een lelijk wijf, Andre komt zn zelf wel tegen ba.

 13. Monique

  Nou Andre dat jij afstand van je zoontje is jouw keuze ik weet namelijk dat Monique dolgraag wil dat de kleine Dre een band met zijn vader opbouwt maar zijn barbiepop zal er wel van balen dat hij dan ook Monique steeds ziet het liedje over zijn zoon slaat nergens op hij geeft Monique nog een extra trap na hij heeft echt het vieze karakter van zijn moeder ik ben wel blij dat Monique hem nooit meer terug neemt want er komt een tijd dat deze leugenaar in de goot komt te liggen en dan kan zijn mama hem eruit trekken want tegen die tijd heeft hij die barbiepop hem allang gedumpt

 14. Blijf maar gewoon

  Nieuw liedje? Waarom? Deze voldoet prima.

  Vuile huichelaar,
  Pak jij je koffers maar
  en verdwijn voorgoed uit mijn leven
  Vuile huichelaar
  Ga jij maar terug naar haar
  En vergeet mij niet de sleutel terug te geven.

  Zet m op, Monique.

 15. RB

  Familie traditie in ere houden met een nummer voor je zoon, nou dré het nummer dat de vader zong kleine jongen was niet voor jouw bedoelt maar voor je half broer daar je nog nooit contact mee hebt gehad.
  Het liedje zij geloofd in mij is toch echt geschreven voor Ellen Wolf en niet voor Rachel
  Maar ja het lijkt wel of jullie dit zelf opeisen
  Wat een verschrikkelijk aandacht zoekende en geld beluste familie zijn jullie…ba

 16. M.dH

  Volgens mij is Roxanne de enige die normaal is in dit psychisch gestoorde gezin. Zij heeft haar hersenen nóóit verloren. Andre moet nog ontwaken uit zijn Peter Pan- fase. En dan is hij hopelijk klaar voor een relatie. Tot die tijd blijft hij zijn rolletje spelen, met zijn nieuwe barbie.

 17. Natasja

  Tja het zal je vader maar wezen, goed voorbeeld zal hij wel nooit worden.
  Ik snap die nieuwe schoonfamilie trouwens ook niet wie wil er nu zo een vriend voor hun dochter? Ruilt de een voor de ander in, gaat vreemd, liegt en laat zijn kind barsten. Lekker op vakantie is zo veel belangrijker.

 18. Jeanette

  Stop ’s met deze kwal aandacht te geven. Wordt er onpasselijk van.

 19. Ll

  Rob Goossens moet zich samen zich een journalist te noemen!!

 20. Ann

  Zijn verstand zit tussen zijn benen !

 21. Ik geloof niet meer André Hazes hij zal zijn ex vriendin toch zwarte maken.

 22. Walgelijk je achter je kind te verschuilen dat kindje komt toch wel groot zonder jou. Ze had je al lang de bons moeten geven Wat ben jij een hiepokriet Eigenheimer Ikke en de rest kan stikken niet Monique of Dreetje de schuld te geven jij bent degene wie hier schuld aan heeft. En dan wil jij je eigen mooiiiii praten je bent net je Moederke jullie twee gaan over lijken😡😡😡😡Je kunt wel zien naar wie je de kaart hebt 😡😡😡

Plaats reactie